Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a izbucnit în râs când l-a auzit pe Toni Petrea: ”Asta este culmea fotbalului. Incredibil!”

EXCLUSIV | Basarab Panduru a izbucnit în râs când l-a auzit pe Toni Petrea: ”Asta este culmea fotbalului. Incredibil!”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a izbucnit în râs când a auzit explicaţiile lui Toni Petrea pentru faptul că l-a schimbat pe Adrian Niţă înainte de pauză.

Adrian Niţă a fost surpriza pregătită de Toni Petrea pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, pierdut de FCSB cu 2-0. Însă tânărul atacant a fost schimbat cu 5 minute înainte de pauză.

La conferinţa de presă de după meci, Toni Petra şi-a explicat decizia prin faptul că Niţă era obosit. Explicaţiile lui Toni Petrea l-au făcut pe Basarab Panduru să izbucnească în râs.

Panduru a izbucnit în râs când l-a auzit pe Toni Petrea: ”Culmea fotbalului”

Prezent în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a ironizat explicaţiile lui Toni Petrea. Fostul mare internaţional român a izbucnit în râs şi s-a amuzat pe seama faptului că antrenorul FCSB-ului s-a scuzat pentru o schimbare pe care, de fapt, n-ar fi făcut-o el:

”Asta mi se pare că e culmea fotbalului românesc. Să nu-l bagi (n.r. referire la faptul că nu Toni Petrea a decis să-l titularizeze pe Niţă, ci Gigi Becali), să nu-l scoţi, dar să vii cu scuze după. Nu-l bagi, nu-l scoţi, dar vii şi te scuzi vreo două minute. Incredibil”, a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afirmaţiile care l-au făcut pe Panduru să izbucnească în râs

La finalul partidei cu Craiova, Toni Petrea a fost întrebat despre motivele care l-au făcut să-l schimbe pe Adrian Niţă cu 5 minute înainte de pauză. Antrenorul FCSB-ului spune că tânărul atacant era foarte, foarte obosit:

”Am mizat pe surpriză cu Adrian Niţă, gândindu-mă la viteza pe care o are, a avut şi acea situaţie din startul meciului, când trebuia să primim penalty. Apoi s-a sufocat, n-a mai jucat de mult timp. Era terminat fizic! A avut de alergat mult. A făcut atât cât a putut şi faza defensivă. L-a solicitat destul de mult Bancu”, a spus Toni Petrea, explicaţie care l-a amuzat pe Basaran Panduru.

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în faţa FCSB-ului în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1. În urma acestui succes, oltenii s-au apropiat la 4 puncte de liderul CFR Cluj.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare