Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a răbufnit după Dinamo - FC Botoşani 1-1: ”De-aia nu aveţi VAR”

EXCLUSIV | Basarab Panduru a răbufnit după Dinamo - FC Botoşani 1-1: ”De-aia nu aveţi VAR”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru susţine că principalul motiv pentru care încă nu există VAR în Liga 1 este că echipele nu vor să plătească pentru această tehnologie.

Marius Croitoru a izbucnit la finalul meciului Dinamo - FC Botoşani 1-1, după ce echipa sa a avut două penalty-uri neacordate. Antrenorul lui FC Botoşani l-a criticat dur pe arbitrul George Rădulescu şi a cerut suspendare lui, însă Basarab Panduru este de părere problema trebuie privită din alt unghi.

Fostul mare mijlocaş al lui Benfica spune că antrenorii din Liga 1 ar trebui să-şi unească vocile pentru a care introducerea VAR şi acuză cluburile că nu vor să dea bani pentru această tehnologie.

”(Că VAR-ul nu schimbă, înţeleg...) Că nu să nu schimbe VAR-ul? Schimba! 100% schimba ceva. Dacă nu avem VAR, nu tindem spre nimic. Niciodată. Nu avem cum. În toate sporturile e băgat. Problema e că nu ştie ce să ceară (n.r. Marius Croitoru). Cu ce te încălzeşte că afli suspendarea arbitrului, trei etape? Nu mai bine ceri VAR ca să vadă toată lumea penalty-urile şi să nu se greşească? Cu ce te încălzeşte? Cere VAR, că vede toată lumea penalty-urile. Dar nu vreţi să daţi bani, ca să aveţi VAR. De aia nu aveţi VAR”, a răbufnit Basarab Panduru la Telekom Sport.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare