Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru critică cluburile din Liga 1: "Nu deschide gura doar aşa". Când va fi găsită o soluţie pentru terminarea campionatului

EXCLUSIV | Basarab Panduru critică cluburile din Liga 1: "Nu deschide gura doar aşa". Când va fi găsită o soluţie pentru terminarea campionatului

Superliga

Comentarii

Din momentul în care activitatea în Liga 1 a fost suspendată, cluburile, prin vocile antrenorilor, preşedinţilor sau patronilor, au propus diferite scenarii pentru încheierea sezonului actual. Problema, ridicată şi de Basarab Panduru în emisiunea Sport Report, este că fiecare club îşi vede propriul interes.

Unii vor ca sezonul să fie îngheţat pentru că se clasează pe un loc bun, alţii din contră, nu vor acest lucru, însă fostul mare internaţional reaminteşte că trebuie să se ţină cont de regulamente, nu de dorinţele fiecărui club în parte: 

"Fiecare scoate o propunere care îi convine lui. Nimeni nu vine cu ceva prin care să le fie bine tuturor. Hai să oprim campionatul acum, că suntem campioni, hai să oprim campionatul, că acum nu retrogradăm. Când deschizi gura, atunci spune ceva ca să le fie bine tuturor. Nu deschide gura doar aşa. Trebuie să ne uităm după regulamente, să se respecte regulamentele. Soluţia nu înseamnă a întreba pe fiecare, pentru că fiecare propune ce-i convine. Trebuie să găsim o soluţie după 28 de etape, că nu putem şterge cu buretele meciurile".

De acord cu Panduru a fost şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, care a şi anunţat când se va putea lua o decizie exactă:

"Nu-l vezi pe unul să zică <<Să oprim acum, e cel mai bine, chiar dacă retrogradez>>. Singurul tip de corelare vine de la UEFA, totul depinde de programul internaţional şi de momentul în care va fi o ediţie următoare a competiţiilor europene, dacă va mai fi. O ediţie viitoare poate va fi, dar nu una care să înceapă în septembrie. Nu ştiu. Poate zic că un an de zile fac un alt format al Ligii Campionilor. Trebuie să aşteptăm mâine, după consultarea cu cei 55 de preşedinţi de federaţii. După vom vedea cum ne vom aranja lucrurile aici".

Afla mai multe despre: panduruvochinliga 1campionat liga 1 

viewscnt
Articole similare