Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, dat pe spate de un jucător apărut de nicăieri în Liga 1: ”Cred că deja îl urmăreşte multă lume”

EXCLUSIV | Basarab Panduru, dat pe spate de un jucător apărut de nicăieri în Liga 1: ”Cred că deja îl urmăreşte multă lume”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a rămas uimit de calităţile lui Carlos Fortes, jucător transferat în această vară de Gaz Metan din liga a doua portugheză. Specialistul Telekom Sport crede că atacantul de 23 de ani va atrage şi mai multe priviri după ce se va pune la punct cu pregătirea fizică.

Carlos Fortes a jucat până în vară la Vizel, în liga a doua a Portugaliei. Apoi, a semnat cu Gaz Metan. Primele impresii sunt că Mediaş a făcut o mutare foarte inspirată. Carlos Fortes a marcat trei goluri în primele trei etape şi a arătat o tehnică peste media Ligii 1.

Basarab Panduru a rămas şi el impresionat de atacantul apărut de nicăieri. Fostul mare mijlocaş este de părere că Fortes va impresiona şi mai mult în Liga 1 şi va atrage atenţia cluburilor importante din România:

”E foarte calm în teren. Îi iese parcă tot în momentul ăsta. Orice şut trage de unde trage. Nu joacă în liga a doua din Portugalia - nu mai vorbesc de prima ligă. Nu joacă în nicio ligă din nicio ţara, vine la noi şi dă trei goluri şi devine deja foarte interesant. Nu numai că dă trei goluri, dar pare că are şi calitate. Adica, tehnic, vezi că cam ştie.

Gândiţi-vă totuşi că, din punct de vedere fizic sau greutate - în special, nu arată foarte bine. Probabil, când va arăta foarte bine şi din punctul ăsta de vedere vom vedea alt fotbalist. Adevărul e că după trei etape deja avem încă un jucător pe care, probabil, îl urmăreşte mai multă lume”,
a declarat Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metanbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare