Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru desfiinţează scrisoarea prin care FRF îi cere scuze lui Gică Hagi: ”Ne cerem scuze, dar tu, Hagi, eşti vinovatul. Asta au vrut să spună”

EXCLUSIV | Basarab Panduru desfiinţează scrisoarea prin care FRF îi cere scuze lui Gică Hagi: ”Ne cerem scuze, dar tu, Hagi, eşti vinovatul. Asta au vrut să spună”

FRF

Comentarii

Basarab Panduru a desfiinţat scrisoarea deschisă a celor de la FRF, în care şi-au cerut scuze pentru faptul că nu l-au invitat pe Gică Hagi la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020.

Şefii Federaţiei au ieşit, marţi, cu o scrisoare deschisă, în care şi-au cerut scuze pentru faptul că Gică Hagi n-a fost pe lista de invitaţi la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020. Însă Basarab Panduru este de părere că acele fraze din scrisoarea FRF sunt scrise fără să existe în realitate vreo urmă de regret:

”Mi se pare că mesajul ăsta este ambiguu. Îl înţelegi şi nu prea. 'Nicio ţară participantă nu a avut în delegaţie legende ale fotbalului lor'. Nici nu trebuiau să aibă, noi în schimb trebuia să avem, pentru că am fost ţară organizatoare. Şi dacă veneam cu toate legendele noastre... nu prea avem noi multe, dar puţinele alea pe care le avem, cred că trebuiau să fie invitate. Este un mesaj, după părerea mea, în care nu crede nici cel care îl scrie. Aşa pare. La nebunie mi-a plăcut următoarea fază: 'sper că sunteţi convins de preţuirea pe care FRF v-o poartă'. Asta cred că este cea mai mare nebunie”, a comentat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Fostul mare mijlocaş al lui Benfica Lisabona demontează şi argumentul adus în discuţie de FRF, potrivit căruia Gică Hagi n-a fost invitat deoarece a refuzat să fie ambasador EURO 2020. În plus, Basarab Panduru este de părere că şi alte legende ale fotbalului românesc ar fi trebuit invitate la ceremonie:

”Nu a vrut să fie ambasador pentru că nu avea timp, efectiv, să vină la toate festivităţile asta. Şi atunci a spus omul, 'decât să mă puneţi ambasador, să aveţi zece festivităţi într-un an, iar eu să nu pot să particip, mai bine nu accept'. Dar asta nu înseamnă că dacă nu ai vrut să fi ambasador, tu nu trebuia să fii invitat. Tu nici măcar nu ai primit invitaţia.

Nu trebuia să aduci vreo 200 de invitaţi, că până la urmă nu avem. Aducem şi noi 3, 4, 5... ăştia sunt oamenii noştri, marii noştri fotbalişti, marii noştri antrenori, oameni care au făcut istorie pentru România. E un fel de ne cere scuze, dar de fapt tu eşti vinovatul. Cam ăsta e comunicatul: 'ne cerem scuze, dar tu, Hagi, eşti vinovatul. Nu te-am invitat că nu ai vrut să fii ambasador'”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare