Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru, dezamăgit de meciul dintre FC U Craiova 1948 - FCSB: ”Foarte slabi. Nu am avut ce să îmi notez!”

EXCLUSIV Basarab Panduru, dezamăgit de meciul dintre FC U Craiova 1948 - FCSB: ”Foarte slabi. Nu am avut ce să îmi notez!”

Superliga

Comentarii

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în runda #9 din Liga 1. La oaspeţi a bifat primul meci de la revenire Constantin Budescu, introdus pe teren în minutul 77.

Basarab Panduru, în direct la Telekom Sport şi-a arătat dezamăgirea faţă de meciul din runda 9-a dintre FC U Craiova 1948 şi FCSB.

Conform celor spuse de Panduru, meciul a fost unul foarte slab, niciuna dintre echipa nu a avut o presaţie bună. 

”Ne aşteptam la mai mult, la mai mult fotbal. Voiam să văd ce poate FCSB şi Craiova. Foarte slab meciul. Foarte slabi. Nu mi-am notat absolut nimic. Nici şut pe portă, nici pe lângă. Penalty-ul trebuie discutat. E o victorie de care FCSB avea nevoie să urce în clasament. Credeam că cei de la Craiova se vor apăra mai bine. A fost o victorie grea, dar importantă. 

N-au mai avut ritmul şi viteza din meciul cu Dinamo. Nu le-a ieşit. Mă găndeam că în locul lui Gheorghe, acolo să joace Popescu. Pentru că Vali are nevoie de spaţiu, de asta nu i-a ieşit nimic şi a fost şi schimbat.

Trebuia un jucător la mijlocul terenulu, dar  pe care tu nu îl aveai. Am văzut o schimbare cu Iulian Cristea, care a jucat închizător, despre care spuneam la Minutul 91 că nu îl văd acolo, a intrat Ovidiu Popescu acolo. FCSB a fost sigură pe ea, dar nici FC U Craiova 1948 nu a pus probleme”, a declarat Basarab Panduru, în direct, la Telekom Sport.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 5, cu 15 puncte, în timp ce, U Craiova 1948 este pe locul 12, cu 8 puncte. 

Adi Mutu a fost de neoprit după înfrângerea cu FCSB: "Un arbitraj şmecheresc, o ruşine!"

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948fcsb 

viewscnt
Articole similare