Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru nu are niciun dubiu. Cine ia titlul în Liga 1: ”Nu o să fie aşa”

EXCLUSIV | Basarab Panduru nu are niciun dubiu. Cine ia titlul în Liga 1: ”Nu o să fie aşa”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că CFR Cluj ca reuşi să câştige titlul şi în acest an. Principalul argument este stilul de joc, pe care-l consideră foarte eficient.

Cu şapte etape rămase până la finalul campionatului, CFR Cluj este lider cu un avans de cinci puncte faţă de FCSB. Panduru susţine că sunt şanse extrem de mici să mai piardă titlul. Mai ales că este o echipă cu un stil eficient, spre deosebire de FCSB şi Craiova, care joacă spectaculos, dar primesc prea uşor goluri:

”Nu o să câştige echipa care joacă foarte bine campionatul. Nu o să fie aşa. La noi, cel puţin şi anul trecut, şi anul acesta, echipa care joacă cel mai frumos fotbal nu câştigă campionatul. Şi cred că şi anul ăsta va fi la fel. Nu trebuie să joci foarte frumos, cât trebuie să joci foarte eficient. Trebuie să îţi câştigi meciurile cu multă muncă, probabil, cu eficienţă mare, 2-3 ocazii, un gol şi să nu iei gol. Degeaba dai 3 goluri. Ai dat 3, dar ai luat două. Cu Viitorul ai dat două, dar nu ai mai apucat să dai 3. Dacă tu meci de meci iei două goluri, o dată dai 3, dar o dată dai 1 gol... Şi asta nu te ajută să iei campionatul”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurucfr cluj 

viewscnt
Articole similare