Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, savuros despre disputa Piţurcă - Becali: ”Îl bate de-l ascultă cu urechea!”

EXCLUSIV | Basarab Panduru, savuros despre disputa Piţurcă - Becali: ”Îl bate de-l ascultă cu urechea!”

Liga 1

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că nu poate exista un duel fotbalistic între Victor Piţurcă şi Gigi Becali. Craiova - FCSB este live pe Telekom Sport 1, diseară, de la 21:00.

Meciul Craiova - FCSB înseamnă şi revenirea lui Victor Piţurcă în Liga 1. Fostul selecţioner a semnat cu echipa din Bănie şi va debuta contra FCSB-ului, club la care a lucrat în trecut şi unde l-a avut prieten pe Gigi Becali. Între timp, relaţia dintre cei doi s-a răcit considerabil.

Basarab Panduru spune însă că nu poate fi vorba despre un duel Piţurcă - Becali, deoarece cunoştinţele fostului selecţioner în materie de fotbal nu pot fi comparate cu cele ale patornului FCSB:

Piţurcă-Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea. La orice oră din zi şi din noapte. Mă bucură că Piţurcă a acceptat să se reîntoarcă în campionatul nostru. Mă bucur în primul rând pentru jucători, pentru că jucătorii vor deveni mai buni dacă sunt antrenaţi de Victor Piţurcă”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe