Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali dă marea lovitură. Un club din Europa League pune pe masă milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Becali dă marea lovitură. Un club din Europa League pune pe masă milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este foarte aproape de a da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Deşi toată lumea se aştepta ca FCSB să-i vândă pe Man sau pe Coman, oferta pe adresa clubului a venit pentru Moruţan.

MOL Vidi a pregătit o ofertă de trei milioane de euro pentru mijlocaşul de 19 ani. În acest moment, campioana en-titre a Ungariei este pe locul secund în clasament, la cinci puncte în spatele liderului Ferencvaros, iar în acest sezon a evoluat în grupele Europa League.

Deşi, iniţial, când l-a cumpărat pe Moruţan, Becali plătise 700 de mii de euro pentru 80% din drepturile jucătorului, ulterior, patronul celor de la FCSB a mai achiziţionat încă un procent important, iar acum deţine 90% din drepturile lui Moruţan, iar FC Botoşani a rămas cu 10%.

  • Moruţan este cotat la 900 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Cine este MOL Vidi

  • campioana en-titre a Ungariei
  • a fost eliminată de AEK Atena din play-off-ul Ligii Campionilor
  • a terminat grupa din Europa League cu Chelsea, BATE şi PAOK pe locul al treilea

"S-a investit foarte mult la Mol Vidi. Chiar l-am cunoscut pe scouterul lor, este un român de etnie maghiară din Cluj. A fost scouterul lor principal. Mi-a povestit de buget, de jucători. Au 4-5 scouteri care lucrează la departamentul de scouting. 

Scouterul principal e din Cluj, am o relaţie de prietenie cu el şi mai vorbim. Îl mai întreb de jucători, mai iau informaţii de la el. Ei iau jucători la preţurile lor. La ei, un salariu normal este de 20 de mii de euro, 25 de mii de euro. Un salariu normal. Au şi cu 50 de mii de euro, şi cu 45 de mii salariu. Au buget de 22 de milioane" , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: morutanfcsbsteauaeuropa leaguemol vidi 

viewscnt
Articole similare