Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bellu şi Bitang nu renunţă şi continuă să caute talente pentru gimnastica românească: "Rezultatele nu apar peste noapte"

EXCLUSIV | Bellu şi Bitang nu renunţă şi continuă să caute talente pentru gimnastica românească: "Rezultatele nu apar peste noapte"

Gimnastică

Comentarii

Marian Bitang şi Octavian Bellu, desemnaţi de către Cartea Recordurilor drept cei mai valoroşi antrenori din istorie, din toate sporturile, lucrează în continuare pentru binele sportului românesc.

În proiectul "Ţară, ţară, vrem campioane", cele două personalităţi mondiale ale sportului au reuşit să selecţioneze "crema" gimnasticii româneşti, pentru ediţia Jocurilor Olimpice din 2024, programată să se desfăşoare la Paris.

În sala de Izvorani a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, micile gimnaste şlefuiesc sub coordonarea celor doi antrenori, dar şi a unui grup important de antrenori din ţară cele mai fine tehnici de gimnastică.

"Cu toţii ne dorim ca aceste fetiţe să obţină rezultate foarte bune în viitor. Dar, în gimnastică, rezultatele nu apar peste noapte. Trebuie multă muncă şi răbdare. Fetele au un bagaj de cunoştiinţe foarte bune la sol şi bârnă. Văd că prezintă un real interes şi pentru paralele. În privinţa săriturilor încă se mai lucrează. Ele fiind destul de micuţe mai au de lucru la masa de sărituri" , a precizat Mariana Bitang pentrul telekomsport.ro.

Dacă la Izvorani se lucrează intens într-un cantonament de pregătire ce va dura o lună, la sediul COSR, Mihai Covaliu şi George Boroi se pot declara mulţumiţi.

"Este un exemplu important că cei din privat s-au implicat total pentru susţinerea acestui proiect iar cei din Comitetul Olimpic şi Sportiv Român ne-au susţinut necondiţionat. Domnii Covaliu şi Boroi se intereseză periodic de aceste fete, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Fetele au început să iasă la concursuri internaţionale pe care le-au câştigat detaşat" , a mai spus Mariana Bitang.

Fără Larisa Iordache la Mondialele de la Stuttgart!

Tot în sala de la Izvorani, se pregăteşte şi Larisa Iordache. Sunt mai mult exerciţii de întreţinere pe care cunoscuta gimnastă le face. Este încă în refacere după cele trei operaţii suferite la tendon şi, din păcate, nu va putea face deplasarea la Campionatele Mondiale de la Stuttgart programate în toamna acestui an.

"Încă mai simt dureri şi trebuie să fiu cât se poate de precaută, Nu mă pot juca. Îmi pare rău că nu voi putea fi prezentă la Stuttgart dar le voi susţine pe fete din faţa televizorului. Eu sper ca ele să se mobilizeze şi să ne aducă acea bucurie a calificării cu echipa la Jocurile Olimpice de la Tokyo" , a precizat Iordache în exclusivitate pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: bellubitang 

viewscnt
Articole similare