Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Bine că Radu Petrescu nu şi-a luat şi două palme”. Scene tensionate la finalul meciului CFR - FCU Craiova

EXCLUSIV | ”Bine că Radu Petrescu nu şi-a luat şi două palme”. Scene tensionate la finalul meciului CFR - FCU Craiova

Superliga

Comentarii

Marian Copilu, preşedintele lui CFR Cluj, i-a cerut explicaţii lui Radu Petrescu pentru faza în care clujenii au cerut penalty. Constantin Zotta condamnă însă atitudinea pe care centralul partidei CFR - FCU Craiova (scor 3-2) a avut-o în faţa oficialului lui CFR Cluj.

În minutul 62 al meciului CFR Cluj - FCU Craiova, când tabela arăta 2-2, cei de la CFR Cluj au cerut penalty pentru o intervenţie a lui Radu Negru la Camora. Arbitrul Radu Petrescu a decis însă că a fost doar out de poartă, spre nemulţumirea celor de la CFR Cluj.

Până la urmă, CFR Cluj s-a impus cu 3-2, dar, la finalul partidei, Marian Copilu i-a cerut explicaţii lui Radu Petrescu. Prezent în studioul Telekom Sport, Constantin Zotta, fost mare arbitru, critică atitudinea pe care Petrescu a avut-o în faţa lui Marian Copilu.

Radu Petrescu, criticat pentru momentul în care Marian Copilu i-a cerut explicaţii: ”El trebuia să fie demn”

După fluierul final, Marian Copilu, preşedintele lui CFR Cluj, a mers la Radu Petrescu şi i-a cerut explicaţii pentru faza petrecută în minutul 62. Însă Constantin Zotta critică atitudinea pe care arbitrul în vârstă de 38 de ani a avut-o în dialogul tensionat purtat cu Marian Copilu.

Fost mare arbitru, Zotta spune că Radu Petrescu ar fi trebuit să fie mult mai impunător şi încrezător în decizia pe care a luat-o în minutul 62.

”Reacţia lui Radu Petrescu arată că Marian Copilu este acel câştigător din această discuţie. Evită contactul cu Radu Petrescu. Radu Petrescu evită contactul. El trebuia să fie demn şi încrezător în decizia pe care a luat-o. Şi, prin poziţia pe care o are, şi prin funcţiile pe care i le conferă această poziţie el să ia atitudine cu Marian Copilu.

Însă el a băgat capul în jos, a ascultat, şi-a luat cearta, bine că nu şi-a luat şi o palmă-două şi a mers la cabine”, a comentat Constantin Zotta la Telekom Sport.

CFR Cluj a cerut penalty în minutul 62 al meciului cu FCU Craiova

Unul dintre momentele tensionate ale partidei a avut loc în minutul 62, la o pătrundere în careu a lui Camora, pe partea stângă. Radu Negru, fundaşul dreapta al Craiovei, a încercat să-l oprească prin alunecare, dar l-a atins pe Camora, care a cerut penalty. Arbitrul a arătat însă doar out de poartă.

 

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare