Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Andone îşi încheie contractul cu Astra. Ce decizie au luat şefii giurgiuvenilor în privinţa antrenorului

EXCLUSIV | Bogdan Andone îşi încheie contractul cu Astra. Ce decizie au luat şefii giurgiuvenilor în privinţa antrenorului

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone a început actualul sezon pe banca celor de la FCSB, însă şi-a dat rapid demisia de la vicecampioana României.

Doar şapte meciuri a rezistat Bogdan Andone pe banca celor de la FCSB. După nenumărate declaraţii controversate ale patronului roş-albaştrilor, antrenorul a preferat să-şi dea demisia, însă n-a stat prea mult timp departe de fotbal.

La doar două luni de la plecarea de la vicecampioana României, Bogdan Andone a semnat cu Astra. Pe banca giurgiuvenilor, antrenorul a prins zece meciuri până acum şi a reuşit să califice echipa în play-off-ul competiţiei, unde a înregistrat o înfrângere în faţa campioanei CFR Cluj şi o victorie, scor 1-0, cu FC Botoşani.

"E perfect adevărat că îi va expira contractul, dar Bogdan Andone şi staff-ul lui au dovedit că sunt capabili şi foarte buni tehnicieni pentru a ajunge în play-off-ul campionautului.

Deşi ne-am aflat într-o situaţie dificilă, au demonstrat că au capacitatea de a face performanţă şi mi-aş dori din tot sufletul să continuăm colaborarea şi în campionatul următor" , a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare