Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Bogdan Mara impresionat de Puyol: ”L-am avut adversar direct. A fugit cu mine în spate vreo 5-6 metri”

EXCLUSIV Bogdan Mara impresionat de Puyol: ”L-am avut adversar direct. A fugit cu mine în spate vreo 5-6 metri”

Top Interviuri

Comentarii

Bogdan Mara a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii Top Interviuri, de la Telekom Sport.

Fostul fotbalist a rememorat un episod petrecut pe vremea când evolua în campionatul spaniol, la Deportivo Alaves.

El l-a avut adversar direct în acel meci pe legendarul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol. Mara şi-a amintit cum a decurs întâlnirea cu fundaşul de fier al catalanilor:

”Meciuri frumoase, importante. Îmi aduc aminte un meci acasă la noi contra Barcelonei, pe vremea aia jucam mijlocaş dreapta şi la ei fundaş stânga era Puyol, chiar la început. La un duel, am sărit la cap cu el. El nu s-a ferit, a stat pe picioare, a câştigat duelul, m-am agăţat de umărul lui, el a luat mingea şi a plecat cu ea la picior, a fugit cu mine în spate vreo 5-6 metri, fără glumă.

În al treilea an, a fost un schimb de generaţii, primul an ne-am calificat în Europa, am jucat un meci cu Beşiktaş, când era nea Mircea antrenor acolo şi am jucat în cupele europene. Următorul an a fost un final de ciclu, a venit Pepe Mel, care a fost la Liverpool şi după anul acela s-a retrogradat echipa, au fost probleme financiare şi în liga a doua, au vrut să înjumătăţească contractele şi cine a vrut să plece, a putut. Mie mi-a venit ofertă foarte bună din China, era foarte bună financiar şi am zis să încerc” a povestit Bogdan Mara, la Top Interviuri cu Alexandru Săbău.

Bogdan Mara a jucat între 2001 şi 2005 în Spania. A făcut-o pentru început la Deportivo Alaves, pentru care a evoluat timp de două sezoane. După o perioadă petrecută în China la Tianjin Teda, Mara s-a întors în Spania, acolo unde a evoluat pentru Poli Deportivo Ejido.

În cariera sa Bogdan Mara a mai jucat la Dinamo, FC Argeş, Farul, Rapid, UTA, Unirea Urziceni, Stal Alchevsk, CFR Cluj, Iraklis Salonic şi Skoda Xanthi. Are 11 selecţii în prima reprezentativă a României şi un singur gol maract.

Afla mai multe despre: bogdan maratop interviuri 

viewscnt
Articole similare