Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bornescu a dat de pământ cu Mangia şi l-a numit dictator: "Cred că aşa s-a întâmplat şi la Craiova"

EXCLUSIV | Bornescu a dat de pământ cu Mangia şi l-a numit dictator: "Cred că aşa s-a întâmplat şi la Craiova"
Comentarii

Craiova l-a demis pe Devis Mangia cu doar câteva etape înainte de finalul campionatului, iar opinia generală din fotbalul românesc a fost că olteni au făcut o mare greşeală când l-au dat afară pe italian, astfel că opinia lui Mircea Bornescu vine contra curentului.

"Fostul portar de la FC U Craiova sau Rapid nu a ezitat să îşi spună opinia necenzurată faţă de ce s-a întâmplat la Craiova în cazul demiterii lui Devis Mangia: "Acolo au fost ceva probleme însă au ştiut să le ascundă foarte bine. Au găsit înţelegere şi la Mangia, i-au plătit o sumă de bani să rezilieze contractul, cum e şi normal. Însă clar se vedea că exista o tensiune între jucători şi Mangia", a spus Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

În vârstă de 39 de ani, Bornescu a apărat ultima oară poarta celor de la FC Voluntari, iar în cariera lui a fost antrenat şi de tehnicieni străini şi le-a făcut o caracterizare dură acestora, în care l-a inclus şi pe Mangia: "Vin în primul an în România, prieteni cu toată lumea, muncesc, fac performanţă, iar în al doilea an se schimbă total. Devin nişte dictatori. Deja e şi doctor, şi maseur, şi magazioner, tot. Şi din antrenorul care îţi este şi prieten, şi părinte, şi tot, se tranformă deja. Îţi vorbeşte numai de sus, tot timpul caută cu jucătorii care au personaliate, caută să îi îndepărteze sau caută să aibă conflict cu ei. Şi cred că aşa s-a întâmplat şi la Craiova".

Craiova l-a înlocuit pe italian cu Corneliu Papură şi a ratat clasarea pe podium, însă a prins, în cele din urmă, un loc de Europa League, datorită performanţei celor de la Viitorul, club care a câştigat Cupa României. 

 

Afla mai multe despre: bornescumangiadictator 

viewscnt
Articole similare