Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Budescu şi Nistor, titulari în naţionala României! Greşeala lui Contra pe care Rădoi nu are voie să o repete. Sfat preţios de la un antrenor uriaş

EXCLUSIV | Budescu şi Nistor, titulari în naţionala României! Greşeala lui Contra pe care Rădoi nu are voie să o repete. Sfat preţios de la un antrenor uriaş

Echipa națională

Comentarii

Constantin Budescu şi Dan Nistor sunt doi dintre cei mai în formă fotbalişti români din Liga 1. Cu toate acestea, cei doi au evoluat foarte puţin sau chiar deloc în ultima dublă a României din preliminariile lui Euro 2020, cu Suedia şi Spania. În opinia lui Ioan Andone, acest lucru nu ar trebui să se mai repete şi în mandatul lui Rădoi.

Budescu a anunţat că renunţă în proporţie de 99% la echipa naţională a României după ce Cosmin Contra nu la folosit niciun minut în partidele cu Suedia şi Spania. Nici Nistor nu a dus-o foarte bine, mijlocaşul lui Dinamo bifând un total de 28 de minute în această dublă.

„Trebuiau să joace şi Budescu, şi Nistor. Să treacă peste ideile astea că jucătorii din campionatul românesc nu au valoare. Trebuia să le dea şanse pentru că sunt jucători maturi. Nu sunt nişte copii, să joace o dată bine şi o dată prost. 

Ăştia trebuie să joace bine. Şi sunt convins că jucau bine şi Budescu, şi Nistor. Şi puteai să faci o echipă cu amândoi. Indiferent de ceea ce vrei, de sistem, importantă era calificarea”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: budescunistornationalaromaniaandonecontraradoi 

viewscnt
Articole similare