Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Care este cel mai mare regret al lui Sorin Cârţu: ”Nu mai puteam să dorm noaptea, aveam nişte...”

EXCLUSIV | Care este cel mai mare regret al lui Sorin Cârţu: ”Nu mai puteam să dorm noaptea, aveam nişte...”

Top Interviuri

Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit la Telekom Sport despre momentul retragerii şi depresia care l-a lovit atunci când a aflat că tranferul la Veria a căzut.

”Da, dar... m-am retras pe o depresie, pe o nevroză. Trebuia să o fac. Nu puteam să iau calmante şi să joci fotbal. Nu mai puteam să dorm noaptea, aveam nişte... trecusem într-o zona din asta în care nu mai puteai să dai randamentul ăla care... eu ştiu dacă te... Aveam o perioadă în care mă sculam pe la două noaptea şi trebuia să adorm... puteam dimineaţa. După aia, să te duci la antrenamente şi astea, era greu.

Au fost nişte discuţii pentru mine să plec la Veria. Şi eram foarte montat, s-au făcut demersurile, s-a făcut dosarul s.a.m.d.. Până la urmă, bine, bine, bine şi la un moment dat s-a oprit. Şi atunci când mi-a spus că nu se mai poate, am avut aşa o dezamăgire şi am zis în momentul ăla, frate, nu mai vreau să mai... Bine, s-a ivit şi o situaţie din asta în care Bondrea, antrenor la Electroputere, a plecat la Sibiu. Electroputere era la momentul ăla o echipă bună, bună de Divizia B. Deci vorbesc de campionatul 86-87. Şi el a plecat antrenor la Sibiu şi ăstia nu mai aveau antrenor. Şi atunci, preşedintele Romică Dumitrescu mi-a propus, băi nu vrei să vii antrenor - jucător la noi? 
 
Şi coroborat şi cu treaba asta, cu neieşitul plecării mele afară, la Veria.... eram o clauza din asta la un contract, din asta din comerţ exterior... ce făceau ei, o societate din asta de comerţ exterior... şi am venit şi am zis, băi, din momentul ăsta, ia să nu mai muncesc pentru ei, muncesc pentru mine. Şi aşa vreau să mă apuc de antrenorat. Gândeam de probleme de antrenorat deja, scrisesem... m-am apucat .... deci am zis ok, m-am dus la ei”, a povestit Sorin Cârţu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: top interviusorin cartu,  

viewscnt
Articole similare