Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Care este cel mai potrivit sistem de joc pentru echipa naţională? Sorin Cârţu: ”La ce fotbalişti sunt la ora actuală în România...”

EXCLUSIV | Care este cel mai potrivit sistem de joc pentru echipa naţională? Sorin Cârţu: ”La ce fotbalişti sunt la ora actuală în România...”

Echipa națională

Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit la Sport Report despre rezultatele echipei naţionale şi a analizat sistemul de joc folosit de selecţionerul Cosmin Contra. ”Sorinaccio” este de părere că varianta 4-3-3 nu se potriveşte jucătorilor pe care România îi are acum la dispoziţie

La Telekom Sport, Sorin Cârţu a răspuns provocării lui Dan Udrea şi a vorbit despre cel mai potrivit sistem de joc pentru echipa naţională.

Fostul mare internaţional român este de părere că varianta 4-4-2 la care a apelat Cosmin Contra este foarte potrivită pentru ceea ce are acum la dispoziţie selecţionerul României: ”Sistemul ţi-l impun jucătorii şi caracteristicile lor, în special ale atacanţilor pe care îi ai la dispoziţie. Eu am spus mereu că România nu e făcută pentru 4-3-3 pentru că nu are atacantul ăla precum Cămătaru să zicem, care se putea plia pe un astfel de sistem. Eu întotdeauna am spus asta. Pentru fotbalul nostru şi la ce se anunţă, 4-4-2 ar fi un sistem bun pentru echipa naţională. Repet, jucătorii îţi impun sistemul! Degeaba vii tu cu aşezări şi sisteme, dacă nu ai jucătorii potriviţi la dispoziţie. Dacă tot pledăm pentru fotbalul spectaculos de ce atunci când eşti condus bagi două vârfuri? De ce nu joci de la început aşa? Şi nu vorbesc de Contra, ci la modul general. La ce fotbalişti sunt la ora actuală în România, cred că sistemul ăsta e cel mai bun” a explicat ”Sorinaccio” la Sport Report.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăsorin cârţu 

viewscnt
Articole similare