Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Care este situaţia lui Constantin Budescu: ”Este un jucător important pentru noi”

EXCLUSIV | Care este situaţia lui Constantin Budescu: ”Este un jucător important pentru noi”

Superliga

Comentarii

Bogdan Andone nu se va putea baza pe Constantin Budescu nici la derby-ul cu CFR Cluj, din prima etapă din play-off. Mijlocaşul de 30 de ani a acuzat probleme la genunchi încă din cantonamentul din Antalya.

Constantin Budescu este unul dintre cei care au ajutat-o pe Astra să facă o primă parte de campionat excelentă. Însă mijlocaşul de 30 de ani s-a accidentat la începutul anului şi n-a jucat deloc în 2020. Este unul dintre motivele pentru care performanţele Astrei din ultima perioadă au fost sub aşteptări.

Bogdan Andone spera ca Budescu să facă deplasarea la Cluj, pentru meciul cu CFR Cluj, dar a dezvăluit pentru Telekom Sport că încă nu poate reintra în programul echipei. Antrenorul Astrei susţine că Budescu ar avea nevoie de încă o săptămână de pauză:

”Budi a început uşor, a făcut o alergare uşoară, astăzi se simţea puţin încărcat în zona în care a avut accidentarea. Ieri a fost practic prima alergare şi astăzi nu a fost foarte OK. Continuă tratamentul, probabil că nu va face deplasarea la Cluj, rămânând să îşi continue tratamentul şi perioada de recuperare. Eu speram să-l am la Cluj, cel puţin să facă deplasarea cu noi, ca să fie împreună cu echipa iar de săptămâna viitoare să intre în programul echipei. Dar după ziua de ieri şi discuţia pe care am avut-o astăzi cu el, cred că va dura ceva mai mult, probabil o săptămână în plus. E un jucător important, de pasă finală, de execuţie, e căpitanul echipei, dar echipa poate câştiga şi fără el”, a declarat Bogdan Andone pentru Telekom Sport.

CFR Cluj - Astra este live pe Telekom Sport 1, luni, 2 martie, de la 20:30.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare