Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce face Gică Hagi într-o perioadă în care Viitorul suferă: "Acolo e. Dă sfaturi când i se cer"

EXCLUSIV | Ce face Gică Hagi într-o perioadă în care Viitorul suferă: "Acolo e. Dă sfaturi când i se cer"

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi este dorit de Olympique Marseille ca antrenor al echipei. Popescu îşi doreşte ca patronul lui Viitorul să plece în Franţa.

Cum se implică Gică Hagi la Viitorul

Gică Hagi ar putea pleca la Olympique Marseille. "Regele" este pe lista grupării din Franţa, care este fostă câştigătoare a Champions League. La finalul meciului pierdut de Viitorul în faţa celor de la Voluntari, scor 0-1, Popescu a fost întrebat despre Gică Hagi, despre viitorul său la clubul constănţean şi despre faptul dacă patronul celor de la Viitorul va pleca în Franţa.

"Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel.", a declarat Gică Popescu.

Gică Hagi pe lista celor de la Marseille

Gică Hagi (56 de ani) este pe lista celor de la Olympique Marseille şi ar putea prelua echipa ca antrenor, în această perioadă. 

Actualul principal Andre Villas-Boas şi-a reziliat contractul, după ce a declarat oficial că vrea să plece de la club din cauza că şefii grupării franceze a adus un fotbalist, Olivier Ntcham, peste capul său.

"Nu era pe lista mea, nu mi-am dat acordul. M-am trezit şi am citit pe site că a venit acest jucător", a spus Villas-Boas.

Pe lista celor de la Marseille mai sunt şi Sarri, care ar fi refuzat deja oferta clubului francez, dar şi Rafa Benitez, care ar putea, cel mai probabil, să plece în Anglia, pentru că şi-a exprimat deja dorinţa de a se reîntoarce în Premier League.

Hagi a mai antrenat echipele, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara şi Steaua, dar şi echipa naţională a României. "Regele" a câştigat ca antrenor, campionatul, Supercupa şi Cupa României, alături de Viitorul şi o cupă a Turciei cu Galata.

Gică Hagi ar avea şanse mari să semneze cu Olympique Marseille, care are 25 de trofee în palmares, printre care 9 titluri în Ligue 1 şi o Ligă a Campionilor în 1993.

 

Afla mai multe despre: hagi popescuviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare