Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce lovitură! Un club din Liga 1 a transferat un jucător care a câştigat Liga Campionilor cu Barcelona: ”Am avut şansa să joc la prima echipă”

EXCLUSIV | Ce lovitură! Un club din Liga 1 a transferat un jucător care a câştigat Liga Campionilor cu Barcelona: ”Am avut şansa să joc la prima echipă”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a făcut încă o mutare interesantă: l-a transferat pe Ruben Mino, un portar care a petrecut 9 ani la academia Barcelonei şi care a făcut parte şi din lotul echipei mari. Portarul în vârstă de 30 de ani spune că este încântat că a venit să joace pentru Iaşi.

Poli Iaşi l-a transferat pe Ruben Mino, un portar de 30 de ani care s-a format la FC Barcelona. Jucătorul spaniol susţine că e fericit de alegerea făcută şi a fost impresionat de modul în care a fost primit:

”Am decis să vin la Poli Iaşi pentru că m-au sunat cei de aici şi i-am simţit foarte interesaţi. Să vin la club şi cred că joacă destul de bine în acest sezon. Avem şanse la play-off, cred că este o oportunitate bună pentru mine să mă lupt pentru acest obiectiv. E important şi sunt fericit că am ales aşa. Colegii m-au primit foarte bine. Au încredere în mine şi mă tratează foarte frumos. Pentru mine nu este uşor să intru într-o familie nouă, dar mă simt bine alături de ei. Mi-au oferit un tort de ziua mea, chiar în prima zi şi se poartă foarte frumos”, a declarat Ruben Mino pentru Telekom Sport.

Ruben Mino a început fotbalul la FC Barcelona, club în curtea căruia a petrecut nu mai puţin de 9 ani şi a ajuns până la seniori, unde a jucat însă un singur meci:

”Cred că pentru un jucător e foarte important să aibă aceaştă şansă, să fie 9 ani la Academie. Am avut şansa să joc şi la prima echipă şi să ma antrenez de multe ori cu ei, am făcut deplasări în Champions League, pentru un fotbalist este maximum să ajungă acolo. Să fii acolo nu e suficient. E foarte greu să joci. Aşa că a trebuit să plec, dar sunt mândru că am avut parte de această experienţă. Orice copil îşi doreşte să aibă parte de aşa ceva, iar eu am fost foarte noroc să joc cu acei băieţi”, a mai spus Ruben Mino.

În vârstă de 30 de ani, Ruben Mino a fost până în 2012 sub contract cu FC Barcelona, când a plecat la Mallorca. Are o prezenţa pentru echipa de seniori a catalanilor, în 2010, în Supercupa Spaniei, cu FC Sevilla. Catalanii au pierdut atunci cu 3-1. De asemenea, a fost rezervă în mai multe meciuri de Champions League. De altfel, are în palmares cu FC Barcelona o Ligă a Campionilor (2011) şi trei Supercupe ale Spaniei. În rest, a jucat pentru echipa secundă a clubului.

După ce a plecat de la Barcelona, a trecut pe la Mallorca, Real Oviedo, AEK Larnaca şi Albacete - de care s-a despărţit în vară. În tot acest timp nu şi-a găsit echipă şi în această iarnă a semnat cu Poli Iaşi.

 

 

Afla mai multe despre: ruben minopoli iasiliga 1fc barcelona 

viewscnt
Articole similare