Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce relaţie există între Rădoi şi Cosmin Contra: ”Cu siguranţă că Mirel şi-a dorit jucători de la seniori”

EXCLUSIV | Ce relaţie există între Rădoi şi Cosmin Contra: ”Cu siguranţă că Mirel şi-a dorit jucători de la seniori”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin susţine că Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au o relaţie foarte bună şi colaborează pentru binele naţionalelor României. Afirmaţiile vin în contextul în care Mirel Rădoi ar fi avut nevoie la meciul cu Bosnia de Cristi Manea şi Denis Drăguş, jucători care au fost la seniori şi care au evoluat cu Serbia.

Pentru meciurile cu Portugalia şi Bosnia, din preliminariile pentru CE 2019, Mirel Rădoi a avut în lot mai mulţi jucători care sunt şi în atenţia echipei mari. Printre ei, Dennis Man sau Ionuţ Nedelcearu. Andrei Vochin susţine că s-a ajuns la această decizie după ce Mirel Rădoi şi Cosmin Contra s-au consultat şi au picat de acord, deşi ambele naţionale aveau partide importante:

”Au discutat înainte de convocări, au vorbit ce jucători sunt indispensabili naţionalei mari, cazul lui Manea, şi ce jucători pot fi lăsaţi la naţionala de tineret, chiar daca şi naţionala mare ar fi avut nevoie de ei, cazul lui Nedelcearu. Nişte oameni care sunt cu capul pe umeri şi care nu judecă numai prin prisma propriului interes”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

O situaţie delicată a apărut însă după meciul cu Portugalia U21, partidă în urma căreia Andrei Ivan şi Ionuţ Nedelcearu au fost eliminaţi şi n-au putut juca împotriva Bosniei. Mirel Rădoi a apelat din nou la Cosmin Contra şi i-ar fi vrut pe Denis Drăguş şi Cristi Manea, dar până la urma s-a ajuns la concluzia că cei doi pot fi utili cu Serbia: ”(n.r. întrebat dacă Rădoi şi-a dorit jucători de la seniori după meciul cu Portugalia) Cu siguranţă, da, fost o discuţie telefonică. Întotdeauna naţionala superioară are prioritate. Prin ceea ce a făcut la antrenamente, Drăguş, în toată această săptămână, l-a convins pe Contra că el poate chiar fi o soluţie”, a mai spus Andrei Vochin.

Consilierul luI Răzvan Burleanu susţine că Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au o colaborare excelentă: ”Vorbesc pe Whatsapp, da. Văd jucători, îşi comunică între ei, îşi trimit foile de joc de la unii la alţii, aici sunt incluşi şi antrenorii de juniori, până la nivelul de 16 ani”.

Afla mai multe despre: mirel radoicosmin contraromaniatineretandrei vochin 

viewscnt
Articole similare