Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Billel Omrani la CFR Cluj! Atacantul stă pe bară: "E nemaiîntâlnit". Anunţul conducerii

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Billel Omrani la CFR Cluj! Atacantul stă pe bară: "E nemaiîntâlnit". Anunţul conducerii

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a vorbit despre situaţia lui Billel Omrani, atacantul care a impresionat în Gruia în ultimele sezoane. Algerianul s-a accidentat în startul sezonului, iar Bilaşco a oferit ultimele detalii.

Ce se întâmplă cu Billel Omrani după accidentarea suferită

Sezonul slab al lui Billel Omrani a continuat cu o accidentare suferită. Dan Petrescu a susţinut că atacantul de la CFR Cluj va sta pe bară aproximativ trei luni, dar algerianul a primit veşti bune. 

Conducerea a dezvăluit că Omrani a suferit o desprindere a unui muşchi de pe os, "o accidentare destul de nemaiîntâlnită". Bilaşco a susţinut că Omrani încă resimte dureri, deşi a trecut peste cea mai grea parte a accidentării. 

Edi Iordănescu şi CFR Cluj se aşteaptă să se bazeze pe Omrani începând cu anul următor: "Omrani e în continuare cu mici probleme. E o accidentare destul de nemaiîntâlnită. E o desprindere a unui muşchi de pe os, e cicatrizat, dar încă mai simte dureri. Pentru a evita riscul unei recidive, recuperarea decurge încet. E ok acum, dar se evită intrarea lui în ritm normal pentru a se evita o agravare. 

Totul depinde de ce simte el la recuperare. Medicina merge până într-un punct, după care tu eşti cel mai bun doctor. Eu cred că-l putem vedea după etapa asta, la începutul anului următor", a declarat Marius Bilaşco în cadrul emisiunii "Sport Report".  

Billel Omrani a evoluat în opt meciuri în acest sezon, dar nu a marcat şi nici nu a oferit nicio pasă decisivă. La un moment dat, Dan Petrescu i-a transmis că ar fi mai bine ca atacantul să-şi găsească o altă echipă. 

 

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujaccidentare cfr cluj 

viewscnt
Articole similare