Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu internaţionalii români din Italia în perspectiva meciului cu Islanda: „Cum ne afectează pe noi, poate să îi afecteze şi pe ei”

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu internaţionalii români din Italia în perspectiva meciului cu Islanda: „Cum ne afectează pe noi, poate să îi afecteze şi pe ei”

Echipa națională

Comentarii

Coronavirus dă peste cap planurile lui Mirel Rădoi în perspectiva semifinalei cu Islanda din barajul pentru Euro 2020. Fotbaliştii care evoluează în Italia au şanse mari să rateze convocarea pentru partida programată pe 26 martie.

Ionuţ Radu(Parma), Romario Benzar(Perugia), Vasile Mogoş(Cremonese) sunt cei trei fotbalişti care joacă în Italia şi care fac parte din lista preliminară a selecţionerului Mirel Rădoi.

„S-a luat legătura cu jucătorii. Aşteptăm în zilele următoare şi noi un răspuns, pentru că acum s-a decis şi la ei să se întrerupă campionatul până în aprilie. 

Cum ne afectează pe noi, poate să îi afecteze şi pe ei, pentru că şi Bjarnasson, jucătorul Bresciei, care e unul dintre cei mai importanţi jucători ai Islandei, e în aceeaşi postură cu jucătorii noştri.

Probabil o să discute conducerea noastră cu  cei din Islanda, să vedem despre ce e vorba şi cum procedează ei cu jucătorii lor. 

Ei sunt ok, nu au nicio problemă până în acest moment. S-au antrenat, dar să vedem ce va fi în zilele următoare. 

Deocamdată nu ştim absolut nimic, pentru că putem să ne aşteptăm ca peste o săptămână să spună că nu se mai joacă nici barajul”, a declarat Nicolae Dică în emisiunea Studio UCL, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare