Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu sistemul competiţional din Liga 1! Anunţ de ultim moment făcut de LPF. Veste rea pentru Dinamo

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu sistemul competiţional din Liga 1! Anunţ de ultim moment făcut de LPF. Veste rea pentru Dinamo

Superliga

Comentarii

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a afirmat că sistemul competiţional din Liga 1 nu se modifică. De asemenea, nu se ia în calcul "îngheţarea" actualului sezon, o decizie care nu avantajează Dinamo.

LPF: "Sub nicio formă nu putem modifica sistemul"

Joi, Liga Profesionistă de Fotbal organizează Adunarea Generală a celor 14 cluburi membre la sediul său din Liga 1, în cadrul căreia se vor discuta perspectivele acestui final de sezon.

Într-o perioadă în care au apărut tot mai multe informaţii despre modificarea sistemului competiţional pentru sezonul următor al Ligii 1, Justin Ştefan a lămurit cazul, înaintea Adunării General a LPF. 

Sistemul competiţional pentru sezonul 2020-2021 nu se poate modifica în acest moment, iar LPF va încerca să asigure continuitatea acestui sezon din play-off şi play-out:

"Scopul e de a discuta punctele de pe ordinea de zi. Sub nicio formă nu putem modifica sistemul (n.r. - în sezonul următor). La acest moment, dacă vă aşteptaţi să existe astfel de decizii, vă pot confirma că nu vor avea loc astfel de decizii. Avem un punct legat de situaţia drepturilor TV, l-am invitat şi pe domnul Orlando Nicoară, reprezentantul eAD, iar acum nu se pune problema întreruperii competiţiei.

E prematur să avem astfel de discuţii despre schimbarea sistemului competiţional. Vă pot spune că nu va exista fără nicio modificare, fără a exista un consens cu deţinătorii de drepturi media. Nu se poate face această modificare, fără acordul lor, e clauză din contract. Am afecta integritatea competiţiei aflate în desfăşurare", a declarat Justin Ştefan, în cadrul emisiunii Sport Report. 

 

Afla mai multe despre: justin stefanlpf 

viewscnt
Articole similare