Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce spune Daniel Pancu despre varianta de a o prelua pe Universitatea Craiova

EXCLUSIV | Ce spune Daniel Pancu despre varianta de a o prelua pe Universitatea Craiova

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu susţine că are o relaţie excelentă cu Mihai Rotaru şi şi-ar dori să antreneze la un moment dat Universitatea Craiova. Pancu este unul dintre antrenorii pe care Mihai Rotaru îi are pe listă pentru postul de principal la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a dezvăluit că are nu mai puţin de 10 antrenori pe listă şi luni va demara negocierile. Printre cei care s-ar afla pe această listă s-ar afla şi Daniel Pancu, aşa cum Telekom Sport a dezvăluit în exclusivitate. Fostul antrenor al lui Poli Iaşi susţine că are o relaţie excelentă cu Mihai Rotaru şi îşi doreşte să lucreze într-o bună zi cu acesta.

Ce spune Daniel Pancu despre posibilitatea de o antrena pe Universitatea Craiova

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Daniel Pancu susţine că este legat de Mihai Rotaru de o foarte bună relaţie de prietenie. Fostul mare atacant al Rapidului are numai cuvinte de laudă pentru acţionarul majoritar al Craiovei şi spune că şi-ar dori să antrenze în Bănie.

Însă, Daniel Pancu susţine că ultima dată când a vorbit cu acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a fost în urmă cu trei săptămâni:

”Am o relaţie de prietenie şi de respect, probabil că în viitorul îndepărtat sau apropiat o să antrenez şi Craiova. În momentul de faţă nu ştiu nimic, nu am mai discutat cu el de trei săptămâni”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu, dezamăgit de felul în care a fost demis de la Poli Iaşi

În prezent, Daniel Pancu este liber de contract. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost demis de Poli Iaşi din cauza rezultatelor slabe. Pe de altă parte, Daniel Pancu spune că a rămas dezamăgit că cei din conducerea clubului nu au luat în calcul şi problemele care existau în lot:

”Pe rezultate era clar că puteam fi demis în orice moment. Am preluat o echipă retrogradată, am lăsat-o tot retrogradată, asta e realitatea. Pe undeva o consider puţin parşivă demiterea asta, într-un moment în care avem cazuri de Covid, avem foarte mulţi jucători absenţi, mulţi jucători noi la echipă. Sunt două demiteri, am fost demis de doi primari. La Rapid, la două puncte de obiectiv şi la Iaşi, la două puncte de obiectiv”, a mai spus Pancu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare