Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce transfer a ratat Sergiu Buş! A preferat FCSB în locul unei campioane din Europa. Dezvăluirile impresarului: "Probabil că au petrecut cam mult. S-au trezit prea târziu"

EXCLUSIV | Ce transfer a ratat Sergiu Buş! A preferat FCSB în locul unei campioane din Europa. Dezvăluirile impresarului: "Probabil că au petrecut cam mult. S-au trezit prea târziu"

FCSB

Comentarii

Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit care au fost celelalte cluburi importante, cărora FCSB le-a luat faţa în privinţa lui Sergiu Buş. Atacantul a fost prezentat, marţi, la vicecampioana României.

Sergiu Buş, noul fotbalist al lui FCSB

Fostul atacant al lui Gaz Metan a fost prezentat de Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă. Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buş, a dezvăluit celelalte echipe interesate, dar şi cum au decurs negocierile: "Clujul e şi oraşul lui natal, dar nu cred că ăsta e un considerent. A fost decizia lui Sergiu, a avut mai multe opţiuni, inclusiv de la echipele importante din Liga 1 plus Legia Varşovia, cu care am negociat azi dimineaţă. Dar ne-am dat acceptul celor de la FCSB şi nu am mai putut întoarce decizie. 

Au fost şi discuţii avansate cu CFR. Cred că el putea fi interesant pentru orice echipă interesantă din Liga 1. Probabil că cei de la CFR nu au  fost suficient de convingători. Au fost presiuni mari, dar indiferent de ofertă, atât timp cât îţi dau acordul, trebuie să-l respecţi", a declarat Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii Sport Center.  

Campioana Poloniei, Legia Varşovia, club cu 14 titluri de campioană, a luat legătura cu Bogdan Apostu, dar polonezii s-au mişcat mai greu, iar FCSB a fost mult mai convingătoare: 

"Cu Legia am început să discutăm concret în urmă cu o săptămână. După meciul de campionat cu Cracovia, probabil că au petrecut cam mult, cu tot respectul, dar s-au trezit prea târziu. Buş se plia acolo, de un jucătorul puternic, s-ar fi potrivit. Mă gândesc că cei de acolo vor mai putea să găsească un jucător ca el, liber de contract. Legia putea oferi mai mult decât FCSB şi orice echipă din fotbalul românesc. Ei voiau să mişcăm lucrurile, dar pentru noi era prea târziu", a mai spus agentul.  

Afla mai multe despre: sergiu buslegia varsoviacfr clujbogdan apostu 

viewscnt
Articole similare