Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cea mai sinceră declaraţie despre România U21. Daniel Pancu: ”Am crezut că o să avem şanse minime, spre zero”

EXCLUSIV | Cea mai sinceră declaraţie despre România U21. Daniel Pancu: ”Am crezut că o să avem şanse minime, spre zero”

Echipa națională

Comentarii

Daniel Pancu este sincer şi spune că n-a crezut în niciun moment că naţionala de tineret poate fi revelaţia Campionatului European din Italia. Antrenorul Rapidului a ţinut să-i felicite pe jucătorii lui Mirel Rădoi pentru calificarea în semifinalele turneului.

România U21 a surprins pe toată lumea şi s-a calificat de pe primul loc în semifinalele EURO 2019, dintr-o grupă din care au mai făcut parte Croaţia, Anglia şi Franţa. Prezent la aniversarea a 96 de ani de la înfiinţarea Rapidului, Daniel Pancu spune că a rămas şi el foarte surprins de performanţa echipei antrenate de Mirel Rădoi.

”Sunt unul dintre cei care când am văzut grupa de la Euro am anticipat şi am crezut că avem şanse minime, minime, spre zero de a trece de această grupă. Felicitări lor, felicitări grupului, felicitări jucătorilor, antrenorilor, absolut tuturor, pentru că ne-au redat demnitatea, orgoliul, mândria.

În acest moment, cred că sunt peste tot ce a fost vreodată în fotbalul nostru. Important e să se menţină la acelaşi nivel. E important că s-a demonstrat şi s-a văzut că se poate, deci fotbalistul român nu putea să dispară din gena lui talentul”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare