Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Cum i-a luat faţa Dan Petrescu lui Gică Hagi

EXCLUSIV | CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Cum i-a luat faţa Dan Petrescu lui Gică Hagi

Superliga

Comentarii

Astra a pierdut gratis unul dintre cei mai buni jucători din lot. Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a decis să-l declare liber de contract pe Mihai Butean, deoarece jucătorul n-a fost plătit de mai multe luni. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani este dorit de CFR Cluj şi Viitorul, dar campioana României are prima şansă.

Probleme financiare au adus-o pe Astra în situaţia în care pierde un jucător foarte valoros. Mihai Butean, jucător cotat la un milion de euro, a depus plângere contra clubului din Giurgiu, după ce n-a mai fost plătit de câteva luni. Mijlocaşul de 22 de ani a cerut astfel să devină liber de contract, iar Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor i-a dat dreptate, printr-o decizie luată joi:

”BUTEAN MIHAI-IONUŢ VS. AFC ASTRA GIURGIU – Pretenţii financiare şi încetare raporturi contractuale – Respinge excepţia prematurităţii cererii invocate de pârât. Admite cererea reclamantului astfel cum a fost precizată. Constată încetarea raporturilor contractuale, pentru justă cauză, în temeiul disp. Art. 18.10 lit. a), teza a III-a din RSTJF, începând cu data de 19.06.2019. obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată, respectiv taxa de procedura şi suma reprezentând onorariul de avocat. Cu recurs”, se arată în comunicatul CNSL. Decizia nu este definitivă, Astra poate face apel.

  • Un milion de euro este cota lui Mihai Butean pe transfermarkt.com. Este al treilea cel mai valoros jucător din lotul Astrei, după Mrzljak şi Denis Alibec.

Butean, şanse mari să ajungă la CFR Cluj

Mijlocaşul de 22 de ani nu duce lipsă de oferte. Butean a primit propuneri de la Viitorul şi CFR Cluj, însă campioana României este favorită. Din informaţiile Telekom Sport, salariul oferit de clujeni este mai consistent faţă de cel propus de Viitorul. Asta deoarece Gică Hagi nu este dispus să-i plătească vreunui jucător mai mult de 5.000 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: mihai butean 

viewscnt
Articole similare