Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Marica răspunde acuzelor legate de suspiciunile de deconturi ilegale de la Farul: ”Nu au fost nereguli! Se caută senzaţionalul"

EXCLUSIV | Ciprian Marica răspunde acuzelor legate de suspiciunile de deconturi ilegale de la Farul: ”Nu au fost nereguli! Se caută senzaţionalul"

Liga 2

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Ciprian Marica a răspuns acuzaţiilor legate de suspiciunile de deconturi ilegale de la Farul Constanţa.

Gazeta Sporturilor a scris că în gestiunea clubului Farul Constanţa, acolo unde Ciprian Marica este finanţator, Curtea de Conturi ar fi descoperit nereguli. Potrivit raportului, clubul ar fi decontat ilegal suma de 247.985 de lei (aproximativ 52.000 de euro) din sumele primite de la bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul mare internaţional român a comentat aceste acuzaţii: ”Nu au fost nereguli. Dacă pot înţelege senzaţionalul acesta care tindem să îl atingem, anumite lucruri mi se par exagerate. Nu am primit nicio comunicare din partea Curţii de Conturi, am văzut şi noi pe site că ar fi fot unele nereguli. Nu am primit un raport şi nu ştiu despre ce este vorba, însă suntem departe ca vreo persoană să facă ceva greşit” a explicat Marica. El a mai completat: ”Dacă s-a greşit, aşteptăm să vedem şi noi şi o să aducem toate datele pentru a convinge că nimic nu este intenţionat. Noi vrem să facem o treabă frumoasă şi să construim ceva frumos. Dacă greşim, trebuie să vedem şi să demonstrăm unde am greşit şi cu ce am greşit” a mai adăugat fostul mare internaţional român. 

Afla mai multe despre: ciprian maricafarul constanţa 

viewscnt
Articole similare