Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Paraschiv simte nevoia de schimbări drastice la Poli: ”Doar o reformă totală va putea să ofere Iaşiului acele performanţe pe care şi le doreşte”

EXCLUSIV | Ciprian Paraschiv simte nevoia de schimbări drastice la Poli: ”Doar o reformă totală va putea să ofere Iaşiului acele performanţe pe care şi le doreşte”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a primit vizita lui Poli Iaşi în prima partidă a etapei cu numărul 29 a Ligii 1. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, datorită golurilor lui Cordea 53' şi Markovic 88', după ce Platini deschisese scorul pentru trupa lui Napoli în minutul 18.

În urma partidei, preşedintele Iaşiului a discutat despre partida urmărită. Ciprian paraschiv s-a arătat dezamăgit de rezultat şi a afirmat că doar schimbări majore ar putea readuce performanţele la Iaşi.

Ciprian Paraschiv simte nevoia de schimbări drastice la Poli

”Mai ales când pierzi pe final, acestea sunt cele mai dureroase înfrângeri. Rămânem în continuare să ne zbatem să adunăm puncte şi să încercăm să ne salvăm de la retrogradare. Cu siguranţă, frământările din jurul echipei nu au cum să facă bine jucătorilor.

Doar o reformă totală va putea să ofere Iaşiului acele performanţe pe care şi le doreşte. Fiecare meci e important, fiecare punct e important, din nou nu reuşim să acumulăm... dar rămân la părerea că playoutul va fi decisiv”, a spus Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Preşedintele Iaşiului a discutat şi despre echipa naţională. Acesta a declarat că Rădoi ar trebui să continue ca selecţioner şi a comparat şansele lui Poli de a se salva de la retrogradare cu şansele României de a se califica la Mondial.

”Încă nu e jucată calificarea. Noi ne gândim la locul 2, locul de baraj, eu spun că mai este timp şi cred că Mirel ar trebui lăsat în continuare să îşi facă treaba. (n.r. Cine are mai multe şanse? Iaşiul să se salveze sau naţionala să se califice la Mondial?) Bună întrebare. Cred că ambele au cam aceleaşi şanse. (n.r. Mari sau mici?) Depinde... eu sunt o fire optimistă, cred că ambele au şanse să îşi atingă obiectivele” a mai spus Paraschiv.

Afla mai multe despre: ciprian paraschivpoli iaşiacademica clinceniclinceni iaşi 

viewscnt
Articole similare