Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Claudiu Niculescu crede în Mirel Rădoi: "Mi-a plăcut ce am văzut la echipa naţională!" Ce spune despre numirea lui Contra la Dinamo

EXCLUSIV Claudiu Niculescu crede în Mirel Rădoi: "Mi-a plăcut ce am văzut la echipa naţională!" Ce spune despre numirea lui Contra la Dinamo
Comentarii

Fostul atacant al echipei naţionale, Claudiu Nicuelescu este optimist în privinţa viitorului primei reprezentative sub comanda lui Mirel Rădoi.

Niculescu, acum antrenor la CS Mioveni, crede că Mirel Rădoi a avut un ghinion incredibil la debutul său pe banca primei reprezentative:

"Ghinionist, mi s-a părut un ghinion incredibil. Echipa naţională a făcut un meci bun, a dominat întreaga partidă, şi-a creat ocazii mai ales când au rămas în 10 irlandezii, dar la fotbal dacă nu reuşeşti să marchezi când ai astfel de oportunităţi foarte mari, fotbalul te pedepseşte. E nevoie de un moment de neatenţie ca să fim văduviţi de două puncte" a spus Niculescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Clau-Gol" rămâne însă optimist şi recunoaşte că primul impact vizual cu naţionala lui Radoi a fost unul foarte placut: "Eu zic că da, mi-a plăcut ce am văzut, o echipă axată pe faza de atac, o echipă cu jucători care au calitate tehnică foarte bine. Sper să ne întoarcem din Austria cu un rezultat pozitiv, chiar şi cu un punct. Ar fi bun pentru echipa naţională, ar fi extraordinar să ne întoarcem cu 3 puncte, dar am încredere că Mirel poate face treabă foarte bună la naţională"

Fost mare atacant, Niculescu a remarcat jocul bun al lui Denis Alibec contra Irlandei de Nord: "O atitudine foarte bună, are o calitate excepţională, e unul dintre cei mai buni atacanţi români, probabil Mirel a avut discuţii foartem ulte cu el, s-a văzut o atitudine foarte bună a lui şi e un jucător cu calitate foarte mare, care poate  ajuta foarte mult echipa naţională" a mai spus Claudiu Niculescu.

  • 8 selecţii a bifat Claudiu Niculescu în naţionala României

Claudiu Niculescu despre Dinamo: "Contra are nevoie de transferuri!"

Dinamo l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Cosmin Contra. Niculescu a fost şi el antrenor în Ştefan cel Mare, pentru o perioadă scurtă de timp.

El salută venirea lui Contra la Dinamo: "Cosmin ştie foarte bine ce are de făcut, ar fi bine să nu mai comentăm înainte, să aşteptăm să vedem" a mărturisit Niculescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Garanţie este că a venit Contra, dar dacă nu ai jucători...El trebuie să facă transferuri şi au făcut câteva transferuri şi probabil va mai face zilele următoare pentru că are nevoie de jucători pentru a se lupta pentru play-off pentru că asta e obiectivul pe care şi-l propune" a mai explicat Niculescu.

  • 3 titluri de campion al României are Claudiu Niculescu ca jucător la Dinamo
  • 2 titluri de cel mai bun marcator din Liga 1 are Claudiu Niculescu în Ştefan cel Mare
  • 3 meciuri a antrenat-o pe Dinamo Bucureşti

Afla mai multe despre: claudiu niculescumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare