Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Comoara pe care a pus mâna Gică Hagi: "S-a muncit trei luni la acest transfer. Va pleca pe bani foarte, foarte mulţi de la Viitorul"

EXCLUSIV | Comoara pe care a pus mâna Gică Hagi: "S-a muncit trei luni la acest transfer. Va pleca pe bani foarte, foarte mulţi de la Viitorul"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, joi, că şi-a asigurat serviciile fotbalistului francez Malcom Edjouma (23 de ani), transfer la care clubul lui Gică Hagi a lucrat mai bine de trei luni, dezvăluie agentul jucătorului.

Noua achiziţie a Viitorului vine pe filiera Mihai Joiţa, agentul care i-a mai adus la Ovidiu pe Zoua şi Lyes Houri. Pe ultimul, Joiţa l-a transferat şi la MOL Vidi. Contactat de Telekom Sport acesta a explicat:

"E un transfer la care se munceşte de peste trei luni de zile. Fotbalistul a fost observat şi urmărit atent. Are şanse mari să evolueze în naţionala mare a Marocului, este tehnic, polivalent, bun recuperator, poate juca şi ca mijlocaş defensiv şi ca număr 8. Cred că este o achiziţie excelentă şi va pleca pe bani foarte, foarte mulţi de la Viitorul. El şi-a dorit mult să vină la Viitorul ca să lucreze cu Gică Hagi. A contat mult pentru el acest lucru" a declarat Mihai Joiţa în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Comoara pe care a pus mâna Gică Hagi

În vârstă de 23 de ani (8 octombrie 1996), francezul evoluează pe postul de mijlocaş, iar în carieră a mai jucat pentru echipe precum Lorient sau Chambly, ambele din Liga a 2-a franceză. Pentru Malcom va fi de altfel prima experienţă în afara Franţei.

În perioada junioratului, Malcom a fost legitimat la PSG şi Toulouse.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare