Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Compromisul făcut de Edi Iordănescu pentru a prelua naţionala: ”Boloni nu accepta în niciun caz aceste condiţii”

EXCLUSIV | Compromisul făcut de Edi Iordănescu pentru a prelua naţionala: ”Boloni nu accepta în niciun caz aceste condiţii”

Echipa națională

Comentarii

Helmuth Duckadam este de părere Edi Iordănescu n-ar mai fi avut în următorii 20-30 de ani şansa să devină selecţioner al naţionalei, dacă acum l-ar fi refuzat pe Răzvan Burleanu.

Edi Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei României, după ce negocierile dintre FRF şi Ladislau Boloni au picat.

Duckadam susţine că FRF s-a orientat spre fostul antrenor al FCSB-ului după ce Laszlo Boloni a refuzat constant să accepte anumite condiţii din contract.

Duckadam: ”Dacă Edi Iordănescu îl refuza pe domnul Burleanu, n-ar mai fi ajuns la naţională în 20-30 de ani”

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au insistat în negocierile cu Laszlo Boloni, însă antrenorul în vârstă de 68 de ani le-a transmis clar că nu este de acord cu tipul de contract.

FRF i-a propus o variantă de 2 ani de contract, care se prelungea automat cu încă 2 ani dacă naţionala României ar fi terminat în primele două în grupa de Liga Naţiunilor.

Laszlo Boloni n-a fost însă de acord cu acest obiectiv intermediar, astfel că FRF a deschis negocierile cu Edi Iordănescu, cel care a acceptat aceste clauze.

Însă Helmuth Duckadam spune că în spatele deciziei lui Edi Iordănescu a existat şi o altă miză: dacă ar fi refuzat, n-ar mai fi primit prea curând şansa de a prelua naţionala:

”(Credeţi că Federaţia nu a vrut să semneze acest contract cu Boloni? A fost aşa, ca un joc de imagine?) Eu cred că şi l-au dorit. La început l-au dorit foarte tare, pe parcurs mai puţin şi în final deloc.

Şi, în momentul în care încă eşti în tratative cu un om, ei au început celelalte trative cu Edi Iordănescu. Sigur, Edi Iordanescu ştiau că o să accepte anumite condiţii pe care Loţi Boloni nu le accepta în nici un caz.

E un antrenor tânăr şi, dacă acum îl refuza pe domnul Burleanu, probabil că nu mai reuşea să ajungă la echipa naţională în 20-30 de ani, poate. Este un antrenor care-şi doreşte foarte mult şi care le acceptă condiţiile”, a declarat Duckadam pentru Telekom Sport.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare