Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Constantin Zotta despre controversatul moment în care ar fi fost bătut de Sechelariu: ”Asta este povestea reală!” De ce a decis să se retragă din arbitraj

EXCLUSIV Constantin Zotta despre controversatul moment în care ar fi fost bătut de Sechelariu: ”Asta este povestea reală!” De ce a decis să se retragă din arbitraj

Top Interviuri

Comentarii

La Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Constantin Zotta a rememorat şi povestea în care ar fi fost implicat el şi Dumitru Sechelariu, patronul echipei FCM Bacău la acea vreme.

Istoria spune că Dumitru Sechelariu s-ar fi enervat la culme în 2001 după un meci FCM Bacău - Petrolul Ploieşti, scor 1-2. Acel meci fusese arbitrat de fostul mare arbitru, Constantin Zotta.

Fostul lider al Bacăului avea să povestească în 2009 varianta sa despre cum s-a petrecut acel episod: ”Cel mai tare m-a supărat Zotta. N-o să-l iert niciodată! Dar i-am şi plătit-o! După meciul pierdut cu Petrolul l-am bubuit toată noaptea! Toată noaptea! I-am dat să mă ţină minte! Nu mai puteam suporta umilinţa la care mă supusese! Se juca el pe banii mei? Cu sănătatea mea? Aaa, iar a doua zi, eu, eu cu mâna mea, l-am scos din arbitraj!”.

Invitat de Alexandru Săbău la Top Interviuri, Constantin Zotta a discutat inclusiv despre controversatul moment în care i-ar fi picat victimă lui Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului şi fost conducător al echipei de fotbal locale:

”Povestea reală a fost că meciul s-a disputat foarte corect, foarte bine, am arbitrat foarte corect. Au fost nişte presiuni foarte mari ca Bacăul să câştige acel meci, însă jucătorii trebuie să îşi facă traba. Cred că am primit o notă foarte mare de la observatori şi cred că şi din partea presei. Pentru că toată lumea se aştepta să se întâmple tot felul de nenorociri acolo, ceea ce s-a întâmplat până la urmă. Cei care cunosc pentru că Bacăul a ajuns la baraj, au fost tot felul de probleme şi am luat 4 stele la meciul ăla. După care, Domnul Sechelariu, Dumnezeu să îl ierte, m-a ameninţat. Că mă scoate din arbitraj, că nu mai ştiu ce, dar ce s-a mai circulat sunt poveşti. Dar este evidnet că m-a ameninţat, a făcut tot felul de presiuni şi cred că ăla a fost un punct important din cariera mea pentru că, de acolo, am decis să mă retrag. Pentru că am văzut ce se întâmplă arbitraj şi m-am retras. M-am retras primind o delegare, pentru că eram foarte bine plasat la FIFA şi UEFA, de Champions League. Şi nici nu m-am dus la meci După ce m-am retras am avut norocul şi şansa să primesc o ofertă din partea domnului Copos, chiar îi mulţumesc şi acum” a mărturisit Constantin Zotta, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare