Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Continuă circul la Dinamo. Oficialii "câinilor" au încercat "să-l tragă pe sfoară" pe Ante Pulijc. "Vă bateţi joc"

EXCLUSIV | Continuă circul la Dinamo. Oficialii "câinilor" au încercat "să-l tragă pe sfoară" pe Ante Pulijc. "Vă bateţi joc"

Fotbal

Comentarii

Anunţat cu surle şi trâmbiţe, transferul lui Ante Puljic la Dinamo a intrat în impas. Conducerea "câinilor" au încercat o "fentă românească din gleznă", care n-a fost pe placul fundaşului croat.

Situaţie incredibilă la Dinamo. După ore întregi de negocieri, dinamoviştii se înţeleseseră verbal cu Ante Pulijc şi reprezentanţii săi, pentru un contract de 2 ani, remunerat lunar cu 11.000 de euro, plus două bonusuri: 50.000 de euro în primul an, la semnătură, şi un altul de 30.000 de euro în cel de-al doilea sezon.

În momentul în care a fost trimisă oferta oficială, în format electronic, conducerea celor de la Dinamo Bucureşti s-a sucit halucinant şi a trimis o altă ofertă: un contract pe an, cu un bonus la semnătură de 25.000 de euro şi un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Potrivit surselor Telekom Sport, croatul a luat foc la vederea ofertei şi le-a transmis dinamoviştilor că-şi bat joc de el. De altfel, le-a spus că dacă nu trimit oferta la care s-au înţeles în prealabil, exclude orice venire la Dinamo.

Bogdan Bălănescu a discutat şi negociat direct cu Puljic în ultimele ore. Bălănescu speră că mai poate obţine încă semnătura fotbalistului dorit de fanii ”câinilor”.

Ultima dată, Puljic a evoluat pentru Al-Faisaly din Arabia Saudită. De asemenea, fundaşul de 31 de ani a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2015-2016, trimis sub formă de împrumut la Gent.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania