Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Continuă haosul la Dinamo. Oficialul care şi-a prezentat astăzi demisia

EXCLUSIV | Continuă haosul la Dinamo. Oficialul care şi-a prezentat astăzi demisia

Liga 1

Comentarii

Liviu Bătineanu, medicul lui Dinamo, şi-a prezentat verbal demisia. Bătineanu a picat în mijlocul conflictului dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic.

Medicul Liviu Bătineanu este aproape să-şi încheie colaborarea cu Dinamo după aproximativ 19 ani în care a ocupat această funcţie. Din informaţiile Telekom Sport, medicul lui Dinamo şi-a prezentat verbal demisia şi urmează să treacă pe la sediul clubului să semneze şi actele oficiale.

Liviu Bătineanu a fost victimă colaterală în conflictul dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic, care s-au acuzat reciproc pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo. Actualul preşedinte al lui Dinamo s-a arătat nemulţumit de faptul că Liviu Bătineanu a păstrat o relaţie foarte bună cu Mircea Rednic şi că cei doi vorbesc des.

Însă, până acum, nimeni de la Dinamo nu i-a cerut să-şi prezinte demisia. Liviu Bătineanu a decis totuşi să plece din cauza scandalurilor din cadrul clubului, dar şi pentru că a fost aspru criticat de suporteri, după ce Eugen Neagoe a suferit un infarct miocardic minor.

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...