Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Continuă războiul între Dinamo şi Alexandru Dedu: ”Ce lobby să facă? El intră în conflict cu EHF” Care sunt criteriile prin care Dinamo poate ajunge în CL

 EXCLUSIV Continuă războiul între Dinamo şi Alexandru Dedu: ”Ce lobby să facă? El intră în conflict cu EHF” Care sunt criteriile prin care Dinamo poate ajunge în CL

Handbal

Comentarii

Invitat la Zoom Sport, preşedintele Daniel Georgescu a vorbit despre participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor la handbal.

Preşedintele FRH, Alexandru Dedu a anunţat că va face lobby pentru ca Dinamo să participe în Cupele Europene în sezonul viitor: ”Noi vom face lobby să participe în Champions League. Sperăm că faptul că nu au putut să participe până la final în actuala competiţie de Champions League să le dea un ascendent în a participa în Liga Campionilor” mărturisea preşedintele FRH, Alexandru Dedu.

Daniel Georgescu, preşedintele clubului Dinamo Bucureşti, a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport situaţia echipei sale, dar şi afirmaţiile preşedintelui Alexandru Dedu care a anunţat că va face lobby pentru ca Dinamo să participe în Liga Campionilor: ”Scriptic o fac, pentru că toate demersurile se fac prin FRH. Lobby unde? Dacă lumea nu ştie domnul preşedinte împreună cu FRH au vrut să continuăm când toată lumea a închis. Deci ce lobby poţi face tu la EHF când tu intri în conflict cu EHF, când ei închid toate competiţiile şi la nivel de naţională şi la nivel de CL, şi la nivel de celelalte naţionale? Iar noi întruna susţineam că noi deschidem, noi voiam să le demonstrăm  celor de la EHF că se poate juca. Şi atunci a venit EHF ţi a zis: Măi, băieţi, daţi-ne şi nouă echipa de pe locul 1 şi la băieţi la fete. Ce lobby să ne facă? Să ne arate hârtii, scrisori către cei de la EFH. Lobby ne facem noi, echipele de club. Asta da” a explicat Georgescu, la Zoom Sport.

Are Daniel Georgescu speranţa sau siguranţa că Dinamo va juca în CL sezonul viitor?: ”Speranţele sunt tot timupl până la decizia finală. Într-adevăr sunt cinci criterii dupăă care primeşti acest wild card. Locul 1-9 sunt sigur, ca ranking în naţie, locul 10 e al Germaniei şi de la 10 la 16, orice naţie de la 10-20 poate depune upgrade pentru wildcard. Cele cinci criterii sunt: să ai aeroport, să ai propria sală cu spectatori, să ai reyultaele în ultima vreme şi suntem pe locul 12 în ultimii trei ani, să ai managem,ent şi stabilitate financiară. Ne încadrăm foarte, foarte bine. Problema intervine la momentul în care apare lobby-ul şi interesele celor de la EHF, versus anumite echipe. Sperăm să fim aleşi. Se joacă!” a mai declarat Daniel Georgescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel georgescudinamo 

viewscnt
Articole similare