Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu a analizat transferurile făcute de FCSB şi niciun jucător nu a luat notă de trecere. Pe cine a ironizat: "Merge şi el pe acolo"

EXCLUSIV | Cornel Dinu a analizat transferurile făcute de FCSB şi niciun jucător nu a luat notă de trecere. Pe cine a ironizat: "Merge şi el pe acolo"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a analizat două dintre transferurile făcute de FCSB înaintea acestui sezon. Marius Briceag şi Sergiu Buş nu l-au impresionat, iar despre al doilea a susţinut că nu s-a adaptat în sistemul de joc al lui Toni Petrea.

Cornel Dinu nu e impresionat de fotbaliştii transferaţi de FCSB

Gigi Becali nu a mai avut campaniile de transferuri din trecut la FCSB. Pentru acest sezon, singurele noutăţi au fost Marius Briceag, Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc. 

Primii doi nu l-au impresionat pe Cornel Dinu, care le-a analizat prestaţiile după înfrângerea suferită de FCSB cu FC Voluntari: "Atacantul central pe care îl tot caută în acest 4-3-3, pe care îl joacă de ceva timp Steaua (n.r. - FCSB), nu este în cea mai bună dispoziţie de joc. Buş este un jucător cu calităţi, dar, după părerea mea, nu este atât de bine adaptat la ce înseamnă jocul Stelei (n.r. - FCSB-ului). În sensul că Steaua (n.r. - FCSB) a creat probleme deosebite când vine cu jocul acesta din benzi, cu Man şi cu Coman.

Şi Briceag intră în categoria achiziţiilor contestabile. Nu cred că e un jucător de a juca în distribuţia defensivă a Stelei (n.r. - FCSB-ului). Dar atât timp cât îi ai pe Cristea şi pe Miron, care gafează la golul al doilea nepermis, merge şi Briceag pe acolo", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Fundaşul a evoluat doar 89 de minute pentru FCSB de la începutul campionatului, în timp ce atacantul a jucat în patru partide, dar nu a marcat pentru noua sa echipă. 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Imagini cu "bijuteria" de 1 hectar pe care joaca Simona Halep la Roland-Garros....