Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu a taxat dur derby-ul campionatului: ”Se joacă la ciupeală. Au dat două bare? Mai bine zicea două beri Petrescu”

EXCLUSIV | Cornel Dinu a taxat dur derby-ul campionatului: ”Se joacă la ciupeală. Au dat două bare? Mai bine zicea două beri Petrescu”

FCSB

Comentarii

CFR - FCSB, partida disputată duminică în Gruia a fost considerată de mulţi oameni de fotbal drept un meci care a dezamăgit la mai toate capitolele.

Derby-ul a fost taxat dur şi de Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport: ”Nu se poate la asemenea nivel, asemenea pretenţii, asemenea cheltuieli să nu tragi un şut pe poartă.  Sau dacă te împaci cu ideea că ai dat două bări, bare, mai bine zicea două beri Petrescu. Când ajungi să te mulţumeşti cu aşa ceva, care sunt întâmplătoare...O fază fixă şi spre final când pe fondul ofensiv al lui Dan Petrescu în mentalitatea lui de antrenor a introdus doi jucători defensivi, Mouthino şi Hoban. S-a dus pe atac, să îi calce în picioare, echipă de primul loc...” şi-a început expertul Telekom Sport pledoaria anti derby.

”Eu văd altfel fotbalul, pe ideea de spectacol, de respect pentru spectatori, de frumuseţe care să atragă, sunt două echipe care una nu are niciun fel de veleităţi deşi are jucători ofensivi, dar nu are antrenat nimic şi joacă la o ciupeală contaminantă şi modestă de a gândi” a mai spus Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcornel dinu 

viewscnt
Articole similare