Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, savuros. Expertul Telekom Sport a comentat în stilul său caracteristic discuţiile aprinse dintre Dan Petrescu şi Nelu Varga

EXCLUSIV | Cornel Dinu, savuros. Expertul Telekom Sport a comentat în stilul său caracteristic discuţiile aprinse dintre Dan Petrescu şi Nelu Varga

CFR Cluj

Comentarii

Ultima săptămână a fost extrem de agitată în cadrul clubului CFR Cluj. Pe lângă accidentările suferite de jucători importanţi din lot, au apărut şi nenumărate neînţelegeri între Dan Petrescu şi şefii clubului ardelean.

Imediat după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, suferită chiar pe propriul teren, Dan Petrescu a declarat că este pregătit să plece de la CFR Cluj după meciul cu AS Roma, care va fi joi, de la ora 19:55, în direct la Telekom Sport 1.

În urma declaraţiilor făcute de antrenorul campioanei României, patronul CFR-ului, Nelu Varga, a vorbit pentru Telekom Sport şi i-a reproşat lui Dan Petrescu toate deciziile luate în ultima perioadă.

"Pe mine m-a distrat, între ghilimele, prestaţia discursului avut de Dan Petrescu care, după meci, începe paşnic şi termină într-un ditirambic din ăsta înfiorător în care ameninţă pe toată lumea.

Această dispută între Petrescu şi Nelu Varga este de maniera celebrelor ultimatumuri pe care coreenii si vietnamezii le dădeau americanilor. Adica al 5000-lea avertisment că îi călcă în picioare. Nu se va întâmpla aşa ceva. E de adormit copiii, care deja ar trebui să doarmă la ora la care fimăm noi această emisiune" , a spus Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare