Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu, plecăciune pentru Dan Petrescu: ”Memoria faptelor e mai puternică decât memoria vorbelor!”

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu, plecăciune pentru Dan Petrescu: ”Memoria faptelor e mai puternică decât memoria vorbelor!”

Liga 1

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a vorbit la superlativ despre Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României CFR Cluj.

Invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii de gală Top Interviuri, Cosmin Olăroiu a avut doar cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu, actualul tehnician al echipei CFR Cluj.

Cei doi au antrenat în perioade diferite Jiangsu Suning, echipa actuală a lui Olăroiu, pe care tehnicianul român în vârstă de 50 ani a dus-o până pe locul 4 în clasamentul Superligii Chineze de fotbal: ”Petrescu e Petrescu. El ia o echipă, işi pune amprenta asupra ei şi îl vedeţi pe Petrescu. Vorbim despre Dan Petrescu. Are atâtea rezultate încât memoria faptelor e mult mai puternică decât memoria vorbelor. El are multe realizări care vorbesc despre el. Nu e nevoie să mai spun eu acum în cuvinte ce înseamnă Petrescu pentru fotbalul românesc” i-a mărturisit Olăroiu lui Alexandru Săbău.

Dan Petrescu a fost antrenor la Jiangsu Suning în sezonul 2015-2016. Ultima dată în China, Petrescu a antrenat formaţia Guizhou Hengfeng pe care nu a reuşit să o salveze de la retogradare.

Tehnicianul român a preluat-o pe CFR Cluj în 2019 şi a reuşit să aducă titlul de campioană în Gruia. Ulterior el a calificat echipa în primăvara europeană din UEFA Europa League.

viewscnt
Articole similare