Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Costel Pantilimon, chemat de o echipă de tradiţie înapoi în România: "Mi-aş dori foarte mult să pot să lucrez cu el, e un portar excepţional"

EXCLUSIV | Costel Pantilimon, chemat de o echipă de tradiţie înapoi în România: "Mi-aş dori foarte mult să pot să lucrez cu el, e un portar excepţional"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, recunoaşte că visează să-l antreneze pe Costel Pantilimon, după ce clubul din Giuleşţi va reveni în Liga 1. Totuşi, salariul pe care internaţionalul român îl câştigă ar reprezenta un impediment.

"Mi l-aş dori foarte mult, mi-aş dori foarte mult să pot să lucrez cu el, e un portar excepţional. E un portar peste nivelul Ligii 1. El e un băiat cu foarte multă modestie, un băiat cu un caracter excepţional. Cine nu şi l-ar dori pe Pantilimon ca elev? 

Dacă Rapid va promova, sigur. Dar mi-e greu să cred că putem să îl aducem pe Fane. Chiar dacă e în Cipru, are un salariu foarte bun", a declarat antrenorul Rapidului pentru Telekom Sport.  

De altfel, Pantilimon a recunoscut şi el că şi-ar dori să lucreze cu Dan Alexa.

"Cu Dan aş lucra tot timpul. Mi-aduc aminte de vremea când juca, adică ştiu cât de pasionat era de meseria de antrenor. De multe ori am câştigat meciuri prin decizii de ale lui din teren chiar avea un cuvânt foarte greu de spus în vestiar şi a ştiut cum să ţină, eram un grup foarte bun, mulţi tineri o combinaţie din asta chiar perfectă, mulţi tineri, mulţi jucători cu experienţă, străini, jucători de echipă naţională şi s-a făcut aşa o emulaţie pe o perioadă de vreo cinci ani de zile plus că era o situaţie finaciară excelentă în perioada aia" , a declarat Pantilimon la Telekom Sport.

Costel Pantilimon a evoluat în prima ligă doar la Poli Timişoara, unde a fost legitimat timp de nouă ani, începând din 2003. De altfel, în sezonul 2011/2012, portarul român a fost împrumutat la Manchester City, echipă care l-a cumpărat, în vara anului 2012.

S-a despărţit de actuala campioană a Angliei în 2014, iar după ce a evoluat la Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna şi Nottingham Forest, Pantilimon a ajuns acum în Cipru, la Omonia.

FC Rapid a îndeplinit toate cerinţele dosarului de licenţiere şi va avea drept de participare în viitoarea ediţie a primei ligi, în cazul în care va promova la finalul play-off-ului care începe pe 4 iulie, a anunţat clubul din Giuleşti.

Costel Pantilimon se gândeşte la Poli Timişoara

"Într-adevăr, am zis tot timpul că nu o să refuz o revenire în ţară. Dacă ar fi după mine, mi-aş dori să se refacă echipa Timişoarei, să se facă din nou un proiect sănătos, uite, cum a fost proiectul domnului Marian Iancu, să fie din nou Poli Timişoara pe prima scenă.

Şi chiar mi-aş dori ca mulţi dintre cei care am făcut atunci performanţă să ne întoarcem şi să reuşim să punem clubul pe picioare. Mi-aş dori enorm de mult acest lucru" , a declarat Costel Pantilimon la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: costel pantilimondan alexarapid 

viewscnt
Articole similare