Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Costin Lazăr, aluzie tăioasă despre situaţia FCSB-ului: ”Este un club important, dar n-are tradiţie”

EXCLUSIV | Costin Lazăr, aluzie tăioasă despre situaţia FCSB-ului: ”Este un club important, dar n-are tradiţie”

Superliga

Comentarii

Rapidist convins, Costin Lazăr nu o recunoaşte pe FCSB drept urmaşa echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Afirmaţia a fost făcută în momentul în care a fost întrebat dacă Dinamo şi FCSB vor reuşi să intre în play-off.

În prezent secund şi jucător la Ulmu, Costin Lazăr spune că Dinamo şi FCSB vor reuşi până la urmă să intre în play-off-ul Ligii 1, deoarece sunt cluburi importante. Cele două echipe au avut în start foarte slab de sezon şi, după 12 etape, ocupă locurile 12, respectiv 10.

În acest context, Costin Lazăr spune despre FCSB că este ”un club important, dar fără tradiţie”, aluzie la deciziile judecătoreşti care au constatat că marca şi palmaresul sunt la CSA Steaua.

”(n.r. Dacă FCSB şi Dinamo intră în play-off) Cu siguranţă, sunt echipe care aduc jucători, au antrenori, au nume, tradiţie nu pot să zic la FCSB, dar e un club important. La Viitorul sunt foarte mulţi copii talentaţi şi brandul şi numele domnului Hagi au făcut ravagii la nivel de copii şi juniori, şi eu ştiu prea bine. Cam elimină concurenţa”, a declarat Costin Lazăr pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: costin lazar 

viewscnt
Articole similare