Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj a explicat în direct la Telekom Sport de ce penalty-ul din derby-ul Dinamo - Craiova 0-1 e corect acordat: "Asta se cere arbitrilor. De când a apărut VAR..."

EXCLUSIV | Cristi Balaj a explicat în direct la Telekom Sport de ce penalty-ul din derby-ul Dinamo - Craiova 0-1 e corect acordat: "Asta se cere arbitrilor. De când a apărut VAR..."

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj, expertul Telekom Sport pe teme de arbitraj, a dat verdictul şi a spus că penalty-ul primit de Craiova în derby-ul cu Dinamo, din care oltenii au câştigat meciul, e corect acordat. Fostul arbitru FIFA a explicat totul în detaliu.

U Craiova a câştigat derby-ul cu Dinamo dintr-un penalty controversat, transformat de Alexandru Cicâldău. Marius Constantin a fost faultat în careu, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat lovitură de la 11 metri. În direct la Telekom Sport, Cristi Balaj a explicat că decizia luată de Feşnic e corectă, conform noilor reglementări.

"Atunci când arbitrii văd că, premergător unei lovituri libere, jucătorii se trag sau se ţin în careu, este recomandat să se oprească jocul. Feşnic a făcut acest lucru şi le-a cerut jucătorilor să nu se ţină în careu, pentru că nu acceptă.

Apoi, îl avem pe Marius Constantin care este în faţa jucătorilor, iar mingea, când era în joc, apărătorul Puljic avea mâinile în continuare pe atacant. Care, atenţie mare... Dacă foloseşti, mai ales de când a apărut VAR-ul, dacă atunci când vom avea VAR, arbitrul nu sancţionează această fază, cei de la VAR îi vor atrage atenţia. E un mod neregulamentar. Este penalty, da, e un penalty obţinut!

Marius Constantin e împiedicat, el nu poate să dezvolte viteză de deplasare, nu poate să se desprindă aşa cum ar fi dorit... Îmi e greu să spun dacă el cade din cauza acestei ţineri sau nu"
, a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Dinamo - U Craiova 0-1, în Liga 1

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga I. Universitatea Craiova a câştigat derby-ul de pe Naţional Arena. Cele două echipe s-au închis foarte bine în prima repriză. Fazele de poartă au venit târziu, dar oltenii au ştiut să profite. Marius Constantin a fost faultat în careu, iar Feşnic a dictat penalty. Cicâldău a transformat cu emoţii, după ce debutantul Rene a ghicit colţul.

Borja Valle a ratat o bună şansă de a egala în repriza secundă. Nici Nemec nu a reuşit să marcheze, dintr-o poziţie foarte bună.  Roş-albii au mai avut o şansă de a egala în prelungiri, dar Pigliacelli a intervenit iar. Puljic şi Fabbrini au ratat la aceeaşi fază.

La Dinamo a debutat şi cel mai important transfer, Aleix Garcia, dar nu s-a remarcat în faţa oltenilor. Universitatea Craiova a câştigat cu 1 la 0 şi a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea etape. Dinamoviştii sunt la al treilea eşec consecutiv.

Afla mai multe despre: cristi balajpenaltydinamo craiovavideo 

viewscnt
Articole similare