Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Borcea ştie unde a greşit decisiv Ionuţ Negoiţă la Dinamo. "Acela a fost momentul. Ce vină au Prunea, Bălănescu sau Dănciulescu?"

EXCLUSIV | Cristi Borcea ştie unde a greşit decisiv Ionuţ Negoiţă la Dinamo. "Acela a fost momentul. Ce vină au Prunea, Bălănescu sau Dănciulescu?"

Fotbal

Comentarii

Fostul patron din "Ştefan cel Mare", Cristi Borcea, a declarat că principala greşeală a lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo a fost că a renunţat la antrenorul Mircea Rednic.

De numele lui Cristi Borcea se leagă cele mai mari succese ale dinamoviştilor după anul 2000. Titluri, cupe, victorii europene, toate l-au avut la origine pe Cristi Borcea. Nu a fost niciodată singur, ci înconjurat de o armată de prieteni şi colaboratori. Afectat de problemele cu legea, Cristi Borcea a fost nevoit să renunţe definitiv la marea sa dragoste, Dinamo, iar clubul a ajuns la Ionuţ Negoiţă. După un început ce părea promiţător, Ionuţ Negoiţă a pierdut frâielele unui club ce s-a dovedit prea mare pentru ambiţiile sale. A gestionat extrem de defectuos anumite momente importante, iar Dinamo a ajuns pe marginea prăpăstiei. Un astfel de moment a fost îndepărtarea lui Mircea Rednic, în opinia lui Borcea.

În plus, omul de afaceri este de părere că Ionuţ Negoiţă nu trebuia să renunţe la jucătorii din propria curte, în detrimentul unor fotbalişti aduşi pe bani mulţi, care nu au demonstrat nimic. Un exemplu este echipa de juniori sub 19 ani a lui Florin Bratu care a devenit campioană naţională în 2017, unde se regăseau fotbalişti precum Ricardo Grigore, Mihai Neicuţescu, Andreas Mihaiu, Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), jucători care au jucat prea puţin la Dinamo sau care au făcut pasul către alte formaţii din Liga 1. Plus alţi tineri care evoluează acum în ligile inferioare ale României.te

"Negoiţă a greşit în momentul când l-a schimbat pe Rednic şi a anunţat că nu îl mai interesează Dinamo, că Dinamo se vinde pe 1 leu. Atunci pentru ce mai dai contracte de 10-15.000 de euro la jucători? De ce ţi-ai bătut joc de o generaţie cum a avut-o Bratu, unde făcuse foarte bine, a câştigat titlu naţional la U19. Ce vină are Prunea, Bălănescu şi Dănciulescu? Păi au ei probleme financiare? Decid ei ceva? În momentul în care eşti conducător la Dinamo şi le spui ceva, trebuie să pui mâna în buzunar pentru că jucătorii nu mai te bagă în seamă. S-a terminat! Ei nu au nicio vină. Sunt cei mai buni conducători, dar nu au nicio vină", a declarat Cristi Borcea, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare