Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Chivu despre fotbalistul care îi calcă pe urme: "Vorbesc mereu cu el". Ce spune fostul căpitan al naţionalei despre Ianis Hagi

EXCLUSIV | Cristi Chivu despre fotbalistul care îi calcă pe urme: "Vorbesc mereu cu el". Ce spune fostul căpitan al naţionalei despre Ianis Hagi

Inter Milano

Comentarii

Devenit antrenor la echipa U17 a lui Inter Milano, Cristi Chivu s-a bucurat să vadă că un nou jucător român a ajuns la Ajax Amsterdam. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Marin.

Mijlocaşul a ajuns la lăncieri la exact 20 de ani după ce Chivu îmbrăca pentru prima oară tricoul alb-roşu al olandezilor. 
 
"Mă bucur pentru el. Eu consider că pentru un tânăr fotbalist din orice ţară, nu neapărat din România, să facă un pas către campionatul olandez sau campionatul belgian, zona aia unde tinerii sunt promovaţi, unde li se dă încredere şi unde joacă cu continuitate e benefică pentru că îi ajută foarte mult să crească. Cresc într-un mediu sănătos şi au de învăţat foarte multe lucruri. La Ajax chiar lucrurile sunt simple pentru că pentru ei fotbalul nu este complicat. Eu vorbesc cu el, vorbeam şi înainte să se transfere la Ajax şi vorbesc şi acum. E un băiat deosebit, un caracter frumos, cu o educaţie bună primită de la părinţii lui şi îmi face plăcere să îl cunosc şi să îl descopăr" a declarat Cristi Chivu.  
 
Fostul căpitan are aşteptări mari şi de la Ianis Hagi, ajuns la o altă campioană a sezonului trecut, cea din Belgia. 
 
"Ianis a avut şi experienţa din Italia, de la Fiorentina, unde a învăţat foarte multe lucruri, unde a învăţat că nu e uşor şi unde a învăţat că trebuie să munceşti zi de zi şi să te dedici meseriei şi pasiunii pe care o ai. S-a reîntors în România unde a demonstrat că a crescut foarte mult din punct de vedere fizic, tactic, pentru că înţelege jocul mult mai bine şi dovadă sunt şi evoluţiile pe care le le-a avut atât la echipa de club cât şi la echipa naţională mare şi la Campionatul European de tineret" a încheiat Cristi. 
 
 

Afla mai multe despre: inter milanoantrenorcristi chivuajaxgenkrazvan marinianis hagi 

viewscnt
Articole similare