Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Chivu, planuri măreţe ca antrenor: ”E o provocare şi pentru mine”. Ce urmează pentru fostul căpitan al naţionalei

EXCLUSIV | Cristi Chivu, planuri măreţe ca antrenor: ”E o provocare şi pentru mine”. Ce urmează pentru fostul căpitan al naţionalei

Stranieri

Comentarii

Cristi Chivu face pregătiri temeinice pentru cariera de antrenor. Antrenor la Inter Milano U17, fost mare fundaş al naţionalei face în paralel cursuri pentru a se perfecţiona în această meserie.

Retras din activitate în 2014, după o carieră fabuloasă ca jucător, Cristi Chivu a ales drumul antrenoratului. Fostul mare fundaş român se află în prezent la Inter Milano U17, dar se pregăteşte în paralel pentru provocări mult mai mari. Chivu a dezvăluit pentru Telekom Sport că urmează să facă un master la celebra şcoală de antrenori de la Coverciano.

”E o provocare şi pentru mine să lucrez cu copii mai mari, copii care se apropie cât de cât de ceea ce reprezintă fotbalul, e o provocare, sunt pregătit pentru asta, abia aştept să încep şi să vedem după aia cum o să decurgă lucrurile. Mai am, în premieră, în septembrie, încep să fac masterul, care va dura un an de zile aproape, la Coverciano, mă pregătesc. Important este că este pasiune, este şi foarte multă preocupare de a învăţa lucruri şi de a învăţa cum să le transmit şi să le transmit ceea ce trebuie.

În primul rând, ţine de educaţie, de părinţii care îşi educă copiii într-un anumit fel. După care intervin activităţile sportive care sunt benefice pentru copii şi consider că fiecare copil are nevoie să stea cu alţi copii să se joace, are nevoie să stea liber mai mult decât ar avea nevoie să stea în casă, să se uite pe o tabletă. Asta e realitatea vieţii în care trăim, tehnologia ne-a luat-o înainte şi noi trebuie să ne adaptăm. Dar să nu uităm că trebuie să convingem părinţii în primul rând că sportul face bine”, a explicat Cristi Chivu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivuinter milano 

viewscnt
Articole similare