Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Tănase, ofertat din Liga 1 înainte să semneze cu Academica Clinceni: "Au mai fost discuţii!". FCSB nu l-a căutat: ce echipă l-a dorit

EXCLUSIV | Cristi Tănase, ofertat din Liga 1 înainte să semneze cu Academica Clinceni: "Au mai fost discuţii!". FCSB nu l-a căutat: ce echipă l-a dorit

Superliga

Comentarii

Cristi Tănase (33 de ani) s-a întors în Liga 1 şi a semnat cu Academica Clinceni, iar într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, a spus că a mai avut oferte de la echipe de prima ligă din România, dar nu de la FCSB. Echipa roş-albastră nu l-a căutat pe fostul ei decar.

După o pauză de doi ani, Cristi Tănase a revenit pe meleagruile României şi va juca din nou în Liga 1. Fostul decar de la FCSB a semnat cu Academica Clinceni şi va încerca să ajute echipa lui Ilie Poenaru să nu aibă emoţii cu retrogradare. Telekom Sport a stat de vorbă cu Tănase, care a dezvăluit că a mai avut oferte din Liga 1 înainte de a se hotârî să meargă la Clinceni.

"(n.r. - Ai mai avut oferte din Liga 1? Da, au mai fost ceva discuţii dar nu are rost să vorbim acum. Ei m-au dorit foarte mult, şi-au dorit foarte mult să vin şi eu am ales echipa care m-a dorit foarte mult. Eu zic că avem o echipă bună, o echipă muncitoare, o echipă care poate să facă foarte multe surprize", a spus Cristi Tănase, pentru Telekom Sport.

Ultima dată, Cristi Tănase a jucat în Liga 1 la FCSB, pentru şase luni, între ianuarie 2018 şi iulie 2018.

FC Argeş l-a vrut, FCSB l-a mai căutat!

Una dintre echipele din Liga 1 care l-a vrut pe Cristi Tănase este FC Argeş, fosta sa echipă, de unde FCSB l-a cumpărat pe două milioane de euro în 2009. Ionuţ Badea, antrenorul Argeşului, a recunoscut că s-a discutat cu Tănase pentru revenirea sa în Trivale. "S-a discutat acest lucru, ne intersează foarte mult tot ce înseamnă ax în momentul de faţă. Avem deja jucători pe care nu putem să-i dăm afară, adică sunt situaţii de societate, de club, pe care o să le discutăm între noi", a spus Ionuţ Badea, la Telekom Sport.

FCSB nu l-a căutat pe fostul său decar şi căpitan. Tănase a dezvăluit că nu l-a căutat nimeni de la echipa roş-albastră: "(n.r. - FCSB te-a căutat?) Nu, nu m-au căutat", a spus Cristi Tănase.

Afla mai multe despre: cristi tanaseofertaliga 1fcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare