Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cu ce a rămas Edi Iordănescu după experienţa CFR: "Mi-aş dori să spun altceva!" Răspunsul extrem de sincer al tehnicianului

EXCLUSIV | Cu ce a rămas Edi Iordănescu după experienţa CFR: "Mi-aş dori să spun altceva!" Răspunsul extrem de sincer al tehnicianului

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a vorbit pentru Telekom Sport despre experienţa de la CFR Cluj, club de care s-a despărţit după doar trei partide oficiale în care a suferit o singură înfrângere.

Rugat să caracterizeze perioada petrecută la CFR, Iordănescu a oferit un răspuns care i-a trădat dezamăgirea.

"Mi-ar plăcea să spun că a fost o experienţă din care am învăţat ceva, dar nu am învăţat nimic! A fost o perioadă foarte scurtă.

Şi transferurile s-au făcut foarte târziu. Am avut la dispoziţie patru săptămâni pentru a pregăti echipa pentru un nou sezon, mult mai greu şi mai dificil faţă de ce fusese înainte.

Am spus că echipa trebuia reenergizată, revitalizată. Ar trebui să aducem nişte jucători să ne completăm.

Media de vârstă era foarte ridicată şi oboseala şi solicitarea... Altfel gestionezi aceste lucuri... În competiţiile europene ai nevoie de putere, de elan, de energie. Sunt lucruri pe care le-am cerut şi din păcate nu s-a întâmplat aşa cum mi-aş fi dorit.

Îmi doream să facem nişte schimbări pentru a putea să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Eu nu aveam obligativitatea prin contract să duc echipa în Champions League. Era un lucru pe care toţi ni-l doream, dar ni-l doream, dar nu scria nicăieri că dacă echipa nu merge în Champions League contractul meu se poate rezilia!

Îmi doresc ca echipa să treacă şi de play-off (n.r. în Europa League) pentru că până la urmă e şi o muncă pe care am făcut-o acolo, cu staff-ul, în acea perioadă de pregătire. Începusem sezonul, ne-am ataşat de loc, de anumiţi oameni, nu de toţi. În special de jucători. Şi îmi doresc pentru că e normal. Nu numai pentru CFR, ci pentru toate echipele din România
", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare