Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cum a comentat Piţurcă înfrângerea cu Olanda: "Contra a greşit strategia. Eu aş fi făcut altfel"

EXCLUSIV | Cum a comentat Piţurcă înfrângerea cu Olanda: "Contra a greşit strategia. Eu aş fi făcut altfel"

Echipa națională

România a pierdut amicalul cu Olanda, scor 0-3, chiar pe Arena Naţională. În ultimul meci direct dintre cele două, în octombrie 2012, tot la Bucureşti, batavii s-au impus cu 4-1. Pe atunci, cu Victor Piţurcă selecţioner, tricolorii au dat peste jucători precum van der Vaart, van Persie sau de Jong.

"Coşmarul meu la echipa naţională, eu am dat peste echipa aia cu balauri cu şapte capete, cu nouă capete. În meciul de aseară, a fost o echipă cu nişte balauri mai mici. Nici nu se pune problema că acum n-ar fi o echipă bună. Olanda nu a fost inspirată pe banca tehnică, n-a luat cele mai bune decizii. Echipa României n-a mai avut aceeaşi concentrare, n-a mai avut aceeaşi determinare ca-n meciul cu Turcia.

În acea partidă, jucătorii noştri au făcut cea mai bună partidă cu Contra pe bancă. Cred că el a greşit puţin strategia. Eu aş fi băgat cu Olanda jucătorii cei mai valoroşi, cei mai în formă, nu în meciul cu Turcia, aşa cum a făcut el. Din păcate, la echipa naţională, când ai două meciuri nu poţi să te bucuri de o victorie, pentru că imediat vine o altă partidă" , a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.